Soukromá výuka bojového umění a sebeobrany pro muže i ženy

Martin Jelínek, hlavní instruktor a manager Akademie EBMAS WT PRAHA

Toto individuální cvičení jde velmi do hloubky ve znalostech technických a taktických dovedností bojového umění a v porozumění fungování Vašeho těla. Trénink přizpůsobím Vašim tělesným a duševním dispozicím. Každý člověk je jedinečný. Ani zdravotní omezení není překážkou.

Martin Jelínek, hlavní instruktor a manager Akademie EBMAS WT PRAHA

Získáte dovedosti a znalosti, které můžete plně využít v běžném životě. Nemá žádný význam někoho nutit do pozic nebo technik, které jsou mimo schopnosti a potřeby konkrétního jedince.

Učím jen to, co zvládnete a vytyčíme jen ty cíle, kterých můžete dosáhnout. Bojové umění se přizpůsobí Vašim  fyzickým možnostem. Při pravidelném tréninku vylepšíte své tělo a zároveň budete odolnější i po psychické stránce.

EBMAS - WING TZUN KUNG FU

Díky tomuto systému se naučíte bránit proti jakémukoli útočníkovi, aniž byste museli předem znát, co útočník umí a  jaký styl bude používat.

Obsah výuky:
Psychologie
Taktika
Technika
Posilování a strečink

Cena: 500,-Kč/90minut

Soukromou výuku vede lektor bojového umění EBMAS Wing Tzun a metropolitní sebeobrany sifu Martin Jelínek, držitel 3. technického stupně. 20 let vyučuje Wing Tzun a 12 let sebeobranu. 5 let je hlavním učitelem sebeobrany pro nevidomé a slabozraké v ČR a 2 roky je fitness trenérem. O své zkušenosti se rád s Vámi podělí.