Nové schéma zaměstnaneckých výhod ve společnosti Adidas

Adidas spustil nové schéma zaměstnaneckých výhod, které integruje dosavadní samostatné programy ve Velké Británii a Irsku. Získal tak jednotnou platformu pro nabídku volitelných benefitů 1200 zaměstnancům.

HR manažerka Carol Brysonová vysvětluje, že došlo k propojení nabídky zaměstnaneckých výhod, která byla doposud částečně přístupná na intranetu a z dalších zdrojů. Nové schéma je k dispozici v online i tištěné podobě, aby mohlo být co nejsnáze distribuováno pracovníkům v jednotlivých prodejnách.

Schéma s názvem Adi Extras spojuje tradiční benefity, jako je penzijní připojištění, dovolená, odměny za dlouhodobou věrnost zaměstnavateli, životní pojištění nebo soukromé zdravotní pojištění s novinkami, mezi které patří poukázky na péči o děti (childcare vouchers) či program dojíždění do práce na jízdních kolech.

Nově nabízí též slevové programy ve formě poukázek na cestování, volnočasové aktivity, motorismus nebo nákup v maloobchodech. Další novinkou je ekologická iniciativa Lift Share, která umožňuje zaměstnancům najít si kolegy pro společné dojíždění do práce v jednom voze.

Spuštění schématu oznámily informační e-maily, plakáty v provozovnách či spořiče obrazovek firemních počítačů. Speciální tým pro zaměstnanecké výhody bude navíc každý měsíc propagovat jeden druh benefitů, aby se zaměstnanci lépe seznámili s nabídkou.

-kk-

Zdroj: Employee Benefits - britský portál věnovaný zaměstnaneckým výhodám
Zobrazit přehled článků ze zdroje Employee Benefits