Závěr roku na Motiv P Business Brunchi®: designové myšlení, sebereflexe a zpětná vazba

Co je to designové myšlení a jak jej ve své praxi můžete využít? Jak rozvíjet sebereflexi u sebe i druhých a co vám může pomoci lépe dávat a přijímat zpětnou vazbu? To se dozvíte na závěrečných dvou setkáních Business Brunch® v letošním roce. Nenechte si uniknout žádnou z akcí!

MotivP Business Brunch: František Hroník - Člověk pánem virtuální reality a dalších technologií

Během programu si můžete poslechnout zajímavé řečníky, poznat nové lidi a jejich pohledy na řešení současných problémů.

Akci pořádá agentura Motiv P již od února roku 2005. Setkáním tradičně provází renomovaný lektor a odborník v řízení lidských zdrojů PhDr. František Horník, který je autorem i tematickým tvůrcem.

Jelikož současná doba předkládá řadu nových výzev, letošní témata Business Brunche® jsou koncipována tak, aby pokrývala všechny potřeby vašeho firemního vzdělávání.

Business Brunch® není v roce 2021 „pouhým“ řetězcem zajímavých vystoupení, ale ukázkovým komplexním rozvojovým programem, který vás bude inspirovat ještě dlouho poté.

Před vlastním konáním akce získáte přístup k tematickému virtuálnímu kurzu, microlearningové materiály a další podklady, abyste byli na probírané téma dobře připraveni a mohli si z něj odnést maximum.

Po skončení programu a získání zpětné vazby dostanete také náhodné SMS zprávy se soustředěným sdělením, které by vám mělo pomoci utvrdit získané znalosti. Zároveň obdržíte záznam setkání, ke kterému se budete moci vracet.

Témata setkání Business Brunch® v listopadu a prosinci

Designové myšlení - 23. 11. 2021, 8:30-12:00

Designové myšlení není pouhou metodou, ale způsobem myšlení orientovaným na druhé. Nejedná se přitom o tak mladou disciplínou, jak by se mohlo zdát. Na tomto setkání bude řeč o tom, jak lze k tomuto pojmu přistupovat a jak může být užitečný.

Sebereflexe a zpětná vazba - 21. 12. 2021, 8:30-12:00

Sebereflexe a zpětná vazba jsou zcela zásadními vlastnostmi každého úspěšného člověka nebo skupiny. A platí to dvojnásob v dobách krize, kdy je důležité mít o všem co nejpřesnější představu. Řeč bude tedy o tom, jak rozvíjet sebereflexi u sebe i druhých a jak dávat a přijímat zpětnou vazbu.

Nenechte si uniknout závěrečná setkání Motiv P Business Brunch® v roce 2021!