Edenred generálním partnerem soutěže Recruitment Academy Awards

Společnost Edenred se stala generálním partnerem soutěže Recruitment Academy Awards, která hodnotí HR marketingové projekty firem na pracovním trhu. Soutěž zaměřenou na kreativní a inovativní přístupy v HR práci organizuje vzdělávací platforma Recruitment Academy, sdružující přední tuzemské profesionály v oblasti řízení lidských zdrojů, personálního poradenství nebo digitálních služeb.

EDE-people

„Naše partnerství navazuje na hlavní strategii společnosti Edenred, kterou je propojování firem, jejich zaměstnanců a obchodních partnerů. Budujeme tím silné vztahy na poli zaměstnaneckých benefitů, které hrají důležitou roli v motivaci lidí a personální politice firem a podílí se tak na jejich celkovém ekonomickém úspěchu,“ uvádí generální ředitel Edenredu Peter Hradiský.

Edenred chce partnerství s firmami, které se soutěže a aktivit Recruitment Academy účastní, využít i k dalším inovacím svých služeb. „Díky vzájemné vazbě s těmi nejlepšími v oboru budeme mít možnost inovovat a doplňovat naši nabídku digitálních benefitů a HR řešení tak, aby vyhovovala zaměstnavatelům, a především jejich zaměstnancům,“ konstatuje Aneta Martišková, ředitelka vnějších vztahů Edenredu.

Aneta Martišková, Corporate Affairs Director Edenred a Josef Kadlec, CEO Recruitment Academy podepisují smlouvu o spolupráci.

Aneta Martišková, Corporate Affairs Director Edenred a Josef Kadlec, CEO Recruitment Academy, podepisují smlouvu o spolupráci.

Recruitment Academy Awards se za sedm let existence stala místem, kde firmy získávají konkrétní informace a znalosti, které pomáhají ke zlepšování jejich HR marketingových aktivit. Porotu soutěže tvoří přední osobnosti z řad personalistů, odborníků na HR marketing, expertů, kteří se zabývají různou formou rozvoje zaměstnanců a poradenstvím. Jsou mezi nimi například někdejší šéf Microsoftu a nyní kouč a mentor Jan Mühlfeit, ředitelka a jednatelka People Management Fóra Eva Hejlová či Michal Šrajer, spoluzakladatel společnosti Happiness@Work.

V letošním ročníku Recruitment Academy Awards se bude soutěžit v šesti kategoriích. Odborná porota bude hodnotit nejlepší pracovní inzerát roku, náborovou kampaň, nejlepší kariérní stránky a kariérní video roku. Posledními dvěma kategoriemi jsou pak Recruiter roku a Referral program roku.

Jednotlivé společnosti se mohou hlásit do libovolného počtu kategorií. „V soutěži má šanci vyhrát každá firma bez ohledu na velikost, známost značky nebo investovaný rozpočet,“ říká José Kadlec, zakladatel Recruitment Academy.

Většina kategorií je jednokolových. Výjimkou je Recruiter roku, kde musejí nominovaní projít více koly – první je přihláška, poté vybraní soutěžící vyplňují dotazník a s 5 nejlepšími provede odborná porota individuální pohovor. Letos poprvé udělí dvě hlavní ceny v této kategorii, a to pro největší osobnost z řad HR expertů u zaměstnavatelů a zároveň u náborových a personálních agentur.

Společnost Edenred věnuje vítězům bezplatnou implementaci cafeterie Benefity Café v hodnotě 80 000 Kč ve firmě či workshopy na podporu zdravého a vyváženého stravování zaměstnanců v rámci našeho programu FOOD. Vítěz kategorie Recruiter roku získá nabitou kartu Edenred Card.

Vyhlášení vítězů letošního, sedmého ročníku soutěže se uskuteční 21. dubna v pražském divadle Jatka78. „Samotným galavečerem ale pro nás partnerství nekončí. Budeme v kontaktu s RACR a také s jednotlivými úspěšnými společnostmi. Chceme být spolutvůrci obsahu, který bude přinášet nové podněty a trendy pro českou HR komunitu,“ doplňuje Aneta Martišková.

Celkem bylo během 7 ročníků soutěže již oceněno 31 firem za nejlepší HR marketingové projekty a byli jmenováni 3 recruiteři roku.