PwC podpoří britský univerzitní program. Na konci nabídne zaměstnání

Přední britská obchodní škola Henley Business School spouští nový studijní program, který vytvořila ve spolupráci s poradensko-auditorskou společností PwC. Studenti, kteří jej absolvují a dosáhnou dobrých výsledků v praxi, tak po skočení studia získají jisté zaměstnání v této společnosti. Iniciativa je součástí širší podpory přístupu k účetním profesím. Studenti budou za praxi v PwC placeni, což jim výrazně pomůže snížit náklady na školné.

Čtyřletý program s názvem Accounting and Business bude ukončen titulem BA a kromě dobrého povědomí o byznysu a účetnictví naučí studenty také dovednostem v oblasti marketingu, práva či etiky. V rámci praxe budou studenti pracovat v PwC na skutečných klientských projektech po tři období v průběhu druhého, třetího a čtvrtého ročníku studia. Vydělají si přitom minimálně 20 tisíc liber. Úspěšní absolventi pak dostanou nabídku na vyšší vstupní plat, který může dosáhnout až 35 tisíc liber plus benefity a budou blíže titulu certifikovaného účetního než jejich kolegové z ostatních studijních programů.

Program chce každý rok nabídnout čtyřicet volných míst. Přihlášky budou přijímány od září 2011 s tím, že samotný program bude spuštěn v září 2012.

-kk-

Zdroj: HR Magazine - britský magazín pro manažery lidských zdrojů
Zobrazit přehled článků ze zdroje HR Magazine