HR News vás zve na networking workshop na téma DIVERZITA A INKLUZE pořádaný 31. března v Praze

Jak můžeme ve firmách řídit diverzitu a inkluzi nikoli jako a módní trend, ale jako konkurenční výhodu? Připojte se k vybrané skupině HR manažerů a specialistů a podívejme se na tyto oblasti pohledem profesionálů.

Zveme vás na workshop DIVERZITA A INKLUZE pořádaný dne 31.3.2023 v Praze v prostorech společnosti Arthur Hunt ČR na Vinohradech. Účast po registraci zdarma.

 

Diversity and inclusion

Program

8.30 káva a networking

9.00 přednášky

11.00 diskuze s přednášejícími a ostatními účastníky, networking, občerstvení

Hosté a přednášející

Michaela Marksová-Tominová

Michaela Marksová-Tominová

Michaela je odbornicí na politiku rovných příležitostí, genderovou problematiku, rodinnou politiku, práva dětí a sociální vyloučení.

V letech 2014-2017 byla Ministryní práce a sociálních věcí. V roce 2019 byla jmenována první náměstkyní ministra zahraničních věcí.

Od roku 2019 je na volné noze, pracuje především pro nevládní organizaci Women for Women.

Jitka Schmiedová

Jitka Schmiedová

Jitka je HR stratég a mentor pro ženy na vedoucích postech. Její kariéra začala ve společnosti Norsk Hydro v roce 1991. V roce 2000 nastoupila do společnosti Mitsubishi Electric ve Slaném, odkud přešla do ředitelské funkce na ústředí VZP.

V roce 2006 byla jmenována ředitelkou HR v České spořitelně, kde vedla zásadní transformaci personálního oddělení a celého HR útvaru. Jako členka představenstva a ředitelka pro lidské zdroje ve společnosti VODAFONE Česká republika se Jitka zapojila do programu ODDYSEY pro ženy v podnikatelské sféře, a dodnes zde působí jako členka představenstva. V roce 2017 byla jmenována členkou představenstva a CHRO společnosti NN Investment Partners, poté CEE HR ředitelka pro VEOLIA. Zároveň působí v European Women on Boards.

Moderuje

Laurent Laval

Laurent Laval

Managing Partner Arthur Hunt Česká Republika

Kontakt pro registraci

+420 773 531 858
laval@arthur-hunt.cz

Účast po registraci zdarma

Adresa

Arthur Hunt, Anny Letenské 7, Praha 2