Kariéra v souladu s horoskopem

Každý se občas podívá na svůj horoskop a pokud něco sedí, přitáhne to jeho pozornost. Zde jsou vlastnosti jednotlivých znamení a příklady profesí, které jim vyhoví:

- Beran. Jste nadšený, pozorný, otevřený, ambiciózní, houževnatý a kreativní. Berani bývají přirozenými lídry. Můžete se cítit dobře například v reklamním průmyslu, v televizi nebo rádiu.

- Býk. Je praktický, metodický, odhodlaný, trpělivý, upřímný, spolehlivý a dobrý týmový hráč. Lidem narozeným v tomto znamení se bude dařit v bankovnictví, účetnictví a vědeckém výzkumu.

- Blíženci. Jste optimističtí, zvídaví, inteligentní a plní energie. Vyhovovaly by vám profese typu turistický průvodce, obchodník nebo badatel v terénu, kde můžete naplnit svoji touhu cestovat.

- Rak. Raci jsou vynalézaví, hloubaví, citliví a ochranářští. Sedí jim společenské pozice – učitelství, vychovatelství, psychologie a právo.

- Lev. Jste spontánní, společenský, nezávislý a rozený vůdce. Lvi bývají dobrými manažery, řediteli a politiky.

- Panna. Přesná, vtipná, veselá, pilná a pečlivá panna bude excelovat například v technických pozicích, průzkumu nebo překladatelství.

- Váhy. Bývají to diplomatičtí, okouzlující, společenští, pohodoví lidé ochotní ke spolupráci. Hodí se pro práci, kde využijí své vyjednávací schopnosti, ale budou například i dobrými právníky.

- Štír. Štíři mají dobrou intuici, jsou inteligentní, pilní, vynalézaví a mají dobré analytické schopnosti. Vhodné pozice zahrnují vyzvědačství, vyšetřovatelské služby, výzkum a psaní.

- Střelec. Střelci jsou pozitivní, překypují energií, milují cestování a duchovno. Ideální je pro ně obchod, teologie a sociální správa.

- Kozoroh. Jste slušný, zodpovědný, organizovaný, chytrý a cílevědomý. Zvažte IT pozici, lékařství, účetnictví nebo právo.

- Vodnář. Inteligentní, originální, pokrokový, lidumilný a vizionářský vodnář se hodí pro přírodní historii, fotografii, psaní poezie, hudby nebo herectví.

- Ryby. Jsou přátelské, citlivé, oblíbené, všestranné, soucitné a umělecky nadané. Vyniknou při práci v dobročinných organizacích a v soudnictví.

-av-
Zdroj: CareerBuilder - největší americký portál s nabídkami zaměstnání
Zobrazit přehled článků ze zdroje CareerBuilder