Kybernetická bezpečnost při přechodu k hybridnímu modelu práce

Způsob, jakým pracujeme, se rychle mění. Podniky hledají možnosti, jak vybudovat plynulá, flexibilní prostředí, která umožní produktivitu na různých místech. Společnost HPE proto připravila video kurzy, které vám pomohou s odpověďmi na otázky ohledně práce v hybridním prostředí.

Ilustrační snímek

Vývoj na pracovišti pokračuje rychlým tempem. Již před pandemií směřovaly společnosti k plynulému a flexibilnímu pracovišti, které umožňovalo produktivitu na různých místech. Pro mnoho organizací nutnost rozšířit možnosti práce na dálku urychlila přechod na hybridní pracoviště. Nyní společnosti přehodnocují své potřeby a dostupné technologie a činí rozhodnutí, která budou formovat pracovní prostředí daleko do budoucnosti.

V posledních několika měsících společnost HPE (Hewlett Packard Enterprise) nabídla řadu webových seminářů, které společnostem pomohou pochopit a maximalizovat hodnotu nového hybridního pracoviště. Společně jsou skvělým zdrojem pro všechny podniky, které chtějí vybudovat bezpečné pracoviště připravené na budoucnost.

Celkem osm video školení s dostupnými titulky v angličtině, němčině, španělštině (kastilštině a Latinské Americe), francouzštině, italštině, japonštině a portugalštině najdete zde. Kurzy jsou dostupné zdarma a neomezeně.

Co obsahují jednotlivá videa?

1. Na prvním místě musí být ten, kdo bude řešení používat

Ať už se rozhodnete pro jakékoli řešení hybridní práce, potřeby zaměstnance, který jej bude muset využívat, by měly být vždy na prvním místě. Vedoucí představitelé společností HPE, IDC a AMD v návodu vysvětlují, jak mohou nové technologie předefinovat zkušenosti zaměstnanců a zlepšit spolupráci v rámci vašeho podnikání.

2. Jak mohou správné hybridní cloudové platformy proměnit vaše pracoviště

Proč je budoucnost práce hybridní? Odborníci z HPE se touto otázkou zabývají a zkoumají nejlepší strategie pro výběr té správné hybridní cloudové platformy pro podnikání. Tento díl videa vám může pomoci orientovat se a navrhnout budoucí strategii na pracovišti.

3. Zabezpečené připojení pro váš digitální podnik

Poskytování bezpečného připojení je pro operace a agendy digitální transformace zásadní více než kdy jindy. Pomocí návrhů řešení a odborných znalostí v oblasti IT/OT a multi-cloudové konektivity získáte zabezpečenou platformu, která splní vaše obchodní potřeby.

4. Kyber odolnost, tedy raději Cyber Resiliency

Pandemie obrátila pozornost na tradiční přístupy k zajištění kontinuity podnikání a plánování obnovy po havárii. Abyste podpořili obchodní operace a pozitivní výsledky, abyste zajistili přežití v jakémkoli typu nežádoucí události, je potřeba mít ve svém technologickém základu kvalitní kybernetickou odolnost.

5. Efektivní řízení změn pro hybridní pracovní sílu

Lidský aspekt „nového normálu“ je zásadní a úspěch do značné míry závisí na zajištění hladkého přechodu k novým způsobům práce. I digitální myšlení zaměstnanců se dá podpořit a posílit, třeba pomocí komplexního programu Management of Change.

6. Digitalizujte své fyzické pracoviště

V tomto díle experti HPE Lin Nease a Chris Riddles diskutují o způsobech, jak se vypořádat s moderními výzvami na pracovišti s cílem splnit potřeby v oblasti nemovitostí, poskytnout zaměstnancům výjimečný zážitek a zajistit zdraví a bezpečnost na pracovišti. Dozvíte se o nejnovějších inteligentních řešeních pro pracoviště a o tom, jak udržet produktivitu ve fyzickém pracovním prostředí.

7. Jak přepracovat distribuovanou pracovní sílu

Abyste mohli uvolnit produktivitu a potenciál bez ohledu na fyzické umístění zaměstnance, je nutné vytvořit bezproblémový zážitek napříč pracovními prostory, spojovat lidi a technologie.

8. Co dalšího čeká budoucnost digitální práce?

V hybridním fungování je potřeba zajistit bezpečné připojení a bezpečná digitální pracoviště pro vaše zaměstnance napříč vzdálenými lokalitami, zařízeními, cloudem, domácími kancelářemi – a kdekoli mezi tím. Globální hlavní technologové HPE ze sítí, digitálních pracovišť a internetu věcí vysvětlují fungování nejnovějších inovativních řešení poháněných pokročilými technologiemi.