Soutěžte o 2 vstupenky na konferenci Monitoring zaměstnanců

Naprostá důvěra a přísná kontrola – mezi těmito dvěma extrémy existuje široká škála možností, z nichž si mohou manažeři vybrat. Je přirozené, že chtějí, aby se zaměstnanci věnovali své práci a netrávili čas lelkováním, brouzdáním po internetu a návštěvou sociálních sítí, neboť tímto způsobem jsou ohroženy nejen ekonomické výsledky, ale vzrůstá i nebezpečí infikování firemních systémů. Zároveň je dobré položit si otázku: Je zavedení kontrolních mechanismů nezbytné? Jak na ně budou zaměstnanci reagovat? Jak ovlivní vztahy na pracovišti? Nebudou impulsem k odchodu, zejména těch schopných a talentovaných?

Odpovědi na tyto otázky najdete na konferenci Monitoring zaměstnanců – pracovněprávní a manažerské řešení, nejnovější judikatura a psychologické dopady, která proběhne 24. 5. 2016 v Praze.

Konference je určená pro:

HR ředitele, pracovníky HR oddělení, firemní právníky, jednatele

Cíl konference:

Cílem této konference je nabídnout odpovědi na právní a praktické problémy spojené s monitoringem zaměstnanců a upozornit na personální a psychologické důsledky: Pozornost bude soustředěna i na nejnovější rozhodnutí Evropského soudu pro lidská práva ve věci monitoringu e-mailové pošty zaměstnanců.

  1. Spolu s renomovanými odborníky prozkoumáte meze, které stanoví náš právní řád při zavedení monitorovacího systému.
  2. Dozvíte se, jak se k této otázce vyjadřuje naše i evropská judikatura.
  3. Seznámíte se také zkušenostmi psychologů a koučů, kteří upozorní na možné osobní reakce na zavedení kontrolních mechanismů, na jejich psychologické důsledky, nabídnou alternativy k monitoringu a doporučí jak tuto situaci nejlépe komunikovat.

Přednášející:

  • JUDr. Jaroslav Škubal
  • Mgr. Matěj Daněk
  • PhDr. Mgr. Petr Brichcín Ph.D. MBA
  • MUDr. Radkin Honzák CSc.
  • JUDr. Jana Werdanová

Detailní program, přihlášky a další podrobnosti o konferenci najdete na této stránce.

Soutěž o 2 volné vstupenky na konferenci

Ve spolupráci s pořadatelem konference, společností Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r. o., jsme pro vás připravili soutěž o 2 vstupenky.

Soutěžní otázka byla: Jaké aspekty monitorování zaměstnanců budou na konferenci řešeny?

Správná odpověď byla: a) právní, personální a psychologické

Soutěž probíhala do 10. 5. 2015. Výherci jsou paní Lenka R. ze společnosti Plzeňské městské dopravní podniky a pan Martin L. ze společnosti PBS. Gratulujeme!