Soutěžte o vstup na výroční konferenci HR Know How 2017 od People Management Fora

Foto z minulého ročníku konference HR Know How

Přijměte pozvánku na výroční 20. ročník konference HR Know How: Férovost - cesta k prosperitě, která se letos zaměří na klíčová témata EFEKTIVNÍ PRÁCE S LIDMI.

V současné době se většina firem soustředí na hon za talenty. Často se přitom zapomíná, že dle výzkumů má na výsledek firmy výběr talentu pouze 20% vliv. Zbylých 80 % je na firemní kultuře, způsobu, jak dokáže z lidí dostat to nejlepší.

Již řada firem přehodnotila svůj tradiční přístup k motivaci - PERFORMANCE MANAGEMENT postavený na bonusovém systému. Přichází s méně mechanickými způsoby odměňování, které více zdůrazňují respekt k osobnosti zaměstnance a projevují důvěru k němu.

Ve firmě budoucnosti se respekt nasměruje také zejména vůči seniorům. AGE MANAGEMENT je potřeba začít brát vážně.

Konference představí příklady té nejlepší praxe na trhu a přinese inspiraci pro roli HR. Atraktivitu konference podtrhne zahraniční řečník, zajímaví hosté, formáty moderované panelové diskuze a duelů majitelů úspěšných českých firem a HR ředitelů.

Součástí konference je vyhlášení výsledků o nejlepší personální projekt roku 2016 HREA EXCELLENCE AWARD®. V průběhu konference dojde také ke slavnostnímu předání diplomů absolventům programů PMF Institutu. 

Účast doporučujeme pro top management, HR ředitele, HR senior manažery a další profesionály v oblasti řízení a práce s lidmi.

Datum konání

24. května 2017
09:00 - 16:10 hodin, 16:40 – 18:30 hodin - Vyhlášení cen HREA – Excellence Award® 2016, společenský večer s rautem

Místo

Slovanský dům, Na Příkopě 22, Praha 1 – Nové Město

Zapojte se do soutěže o dva volné vstupy na konferenci. Stačí zodpovědět jednoduchou otázku kliknutím na odkaz níže. 

Soutěž byla ukončena. Výherci jsou paní Michaela K. ze společnosti Morosystems a pan Martin L. ze společnosti PBS VB.

 

Vybíráme z programu

Key note 1: Anna Hogen,  profesorka filosofie a etiky - Etika a férová pravidla v současném světě, filosofie výkonu

Key note 2: Michaela Chaloupková, Member of Board of Directors, Chief Human Resources Officer, Chief Purchasing Officer, ČEZ - Stoletý život a jeho dopad na pracoviště                                                                                                        

Jiří Hlavatý, generální ředitel, majitel, JUTA - Férová výrobní firma – konkrétní nástroje motivace, které vedou k úspěchu

JUDr. Nataša Randlová, Ph.D., advokátní kancelář Randl Partners - Férová pravidla: Novela zákoníku práce a její vliv na firemní klima

Ben Greeven, CEO, Thalento - Vlastníci osobní kariéry nastupují

Exkluzivně pro konferenci PMF VIDEOVSTUP Emmanuela Gobillota, britského lektora a autora bestsellerů o leadershipu.

Nejvýznamnější HR akci roku 2017 podpořil jako generální partner společnost Thalento. Hlavními partnery jsou společnosti DATACENTRUM systems & consulting, ManpowerGroup™ a SAP ČR. 

Více na www.pmf-hr.com/hr-know-how-2017.