Vánoční večírek vás nemusí zruinovat

I malé firmy mohou na konci roku odměnit své zaměstnance vánoční oslavou. Ať už se ji rozhodnete uspořádat přímo ve firmě, nebo někde jinde, máte řadu možností, jak si užít společné zábavy a podpořit morálku, aniž byste na to museli vynakládat vysoké sumy.

Když budete slavit ve firmě, snažte se vyhnout přímému pracovišti zaměstnanců. Atmosféra by jim měla práci připomínat co nejméně. Přineste si přehrávač a pusťte oblíbené vánoční melodie. Můžete si také zahrát různé vánoční hry. Na oslavě se vyfotografujte, abyste pak mohli fotografie vystavit na nástěnce. Pokud nemáte dostatek prostředků na catering, požádejte zaměstnance, aby každý něco k jídlu přinesl. Vy sami můžete zařídit výzdobu, nápoje, hudbu nebo dezert.

Pokud se rozhodnete pro oslavu mimo firmu, můžete zaměstnance pozvat například k sobě domů. Domácí prostředí působí příjemně a je také velmi vhodné pro rozdávání malých dárků. Zvolíte-li restauraci, máte celou také řadu možností, jak ušetřit. Nevybírejte zbytečně drahý podnik a také nenabízejte neomezenou množství pití na váš účet.

-kk-

Zdroj: Business Know-How - americký server věnovaný různým aspektům řízení malých podniků
Zobrazit přehled článků ze zdroje Business Know-How