Vyhrajte psychologické testování pomocí metody Balance Management

Via Libertatis se jako správná vzdělávací a poradenská společnost zaměřujeme především na lidi. Jejich rozvoj v rámci soft skills je určitě velmi přínosný. Co však dělat, když zaměstnanci nemají chuť se vzdělávat? Jak s nimi pracovat, když sami nemají zájem se dál rozvíjet a jsou pasivní? A pokud se k tomu přidají problémy s pracovní kázní, nižší výkonnost či častější chybovost, tak jak potom dál?

Robert Němeček, Via Libertatis

V době, kdy je na trhu nedostatek lidí, je luxusem zbavovat se zaměstnanců, kteří mají know-how a vše dobře znají. Naopak je třeba s těmito lidmi pracovat. Často však chybí informace o tom, co daný zaměstnanec řeší, na co se jako jeho šéf, majitel firmy nebo HR manažer mám zaměřit. A v době, kdy je skoro více volných pracovních míst než uchazečů na ně, je zvlášť vhodné takovou ošemetnou situaci vyřešit.

A v tom vám může pomoci jedinečné řešení Balance Management, které poskytne zpětnou vazbu na jednotlivé zaměstnance nebo rovnou na celé týmy. Dozvíte se tak, s čím pracovat a jak se k zaměstnancům stavět či jak pracovat s celými týmy. A právě informace jsou to, co firmy potřebují, aby byly úspěšné, což při práci s lidmi platí dvojnásob.

Blíže se s touto metodou můžete seznámit v této sérii článků:

Soutěž o vyhodnocení a interpretaci jednoho profilu Balance Management pro 3 zájemce

Chcete-li sami zjistit, jak zajímavým nástrojem je Balance Management a jak by vám mohl pomoci, pak máme pro vás 2 jednoduché otázky. Tři vylosovaní soutěžící získají otestování pomocí metody Balance Management od pořádající společnosti Via Libertatis.

Bližší informace a nápovědu k první otázce najdete na http://via-libertatis.cz/cs/balance-management (čtěte pozorně, nedejte na první pohled).

Soutěž probíhala do 14. června 2016. Správná odpověď na otázku "O kolika dílčích charakteristikách poskytuje Balance Management zpětnou vazbu?" byla c) 36.

Vzhledem k hojnému počtu zájemců se pořadatel rozhodl nabídnout otestování metody Balance Management pěti účastníkům. Výherkyněmi se staly paní Anna K. ze společnosti Aramark, Jana H. ze společnosti HOPI, Iveta T. ze společnosti Raben Logistics Czech, Vladimíra K. ze společnosti Valeant Pharmaceuticals a Kateřina E. ze společnosti UniControls. Gratulujeme!