Zaměstnanci Santanderu proběhli Anglií

Zaměstnanci jedné z největších evropských bank, španělské Banco Santander se v rámci globální iniciativy pro zvyšování povědomí o jejích hodnotách zúčastnili charitativního běhu. Již třetí ročník závodu, jehož celková délka tvoří 110 mil (177 km), se tentokrát odehrával ve Velké Británii. Zúčastnilo se jej 60 zaměstnanců ze 16 zemí. Běželi z Londýna do hlavního britského síla banky v East Midlands. V minulých letech se běh odehrával ve Španělsku a v Chile.

Závod, který postupně proběhl 37 pobočkami banky na jihu Anglie, začal desetikilometrovým během kolem londýnského Regents Parku. Druhý den pokračoval tratí o délce 114 kilometrů, kterou zaměstnanci zdolávali v šesti týmech na jedenácti úsecích. Třetí den završil běh na padesát kilometrů, na jehož konci přivítali závodníky kolegové z ústředí banky v Leicesteru.

Závod je součástí globálního programu banky pro zvýšení angažovanosti zaměstnanců s názvem Santander is you (Santander jste vy) a zahrnuje také charitativní projekty. Tentokrát účastníci spojili síly s žáky z londýnské Manor Junior School a vysazovali stromy v Mayesbrook Parku ve východní části města, který bude součástí olympijských her v Londýně v roce 2012.

„Tato akce nám umožňuje propagovat výhody práce pro Santander a zvyšovat povědomí o našich hodnotách aktivní a poutavou formou,“ shrnul britský personální ředitel banky Simon Lloyd, který se běhu také zúčastnil.

-kk-

Zdroj: Employee Benefits - britský portál věnovaný zaměstnaneckým výhodám
Zobrazit přehled článků ze zdroje Employee Benefits