Chicago GSB informuje o manažerskému MBA programu

Vzdělávací server EduCity zve na jedinou letošní informační schůzku v ČR k manažerskému MBA programu, kterou pořádá dne 31. ledna 2008 od 19 do 21:30 hodin v Hilton Prague Hotel, Pobřežní 1, 186 00 Praha 8, the University of Chicago Graduate School of Business (GSB). Zaregistrovat se můžete zde - počet míst je omezen. Prezentace je pro všechny vybrané zájemce zdarma a bude probíhat pouze v anglickém jazyce bez tlumočení.

The University of Chicago Graduate School of Business byla založena v roce 1898 a je jednou z nejprestižnějších světových MBA škol. Jako první škola na světě začala nabízet studium MBA v roce 1943. Má ve svých řadách vůbec prvního nositele Nobelovy ceny za ekonomii (v roce 1982). Jako jediná business škola v USA nabízí možnost výběru ze tří stálých kampusů - v Chicagu, Londýně či Singapuru.

Informační schůzka je určena všem kvalifikovaným zájemcům o studium MBA - především však manažerům vzdělávání a senior manažerům, kteří disponují dobrou znalostí angličtiny a vážným zájmem budovat svoji manažerskou kariéru formou studia mezinárodního MBA programu.

Pokud Vám nevyhovuje čas či termín setkání, můžete se zúčastnit následujících termínů v dalších evropských městech. Přehled naleznete zde. Případné dotazy zodpoví Jenny Eriksson, Phone: + 44(0)207 070 2247, E-mail: jenny.eriksson@ChicagoGSB.edu, Web: http://chicagogsb.edu/infosessions.

-kk-