Myslíte si také, že úspěch firmy stojí (nejen) na lidech? Tedy na Vás, Vaší vizi, spolupráci a chuti firmu posouvat?

V současné (post) covidové době se téměř všechny firmy potýkají se změnou zaběhlých procesů, způsobů chování a komunikace s lidmi. A do toho přichází nečekané změny v podobě výpadků dodávek materiálu a surovin, stálého nedostatku pracovních sil a mnoho dalších „krizových“ situací. Na druhou stranu je cílem každého manažera naplnit nastavené cíle firmy. Obstát v této zkoušce nebude jednoduché, protože je pro většinu manažerů nová. Nacházíte se v této situaci také? Pojďte se společně inspirovat, načerpat nové zkušenosti a obchodní kontakty.

MeetUP Z

Letošní manažerské setkání MEETUP Z bude o manažerských číslech, motivaci zaměstnanců a také o osobní motivaci proč to vlastně všechno dělat, aby to všem dávalo smysl.

Dovolujeme si Vás srdečně na akci pozvat. Odnesete si inspiraci a zkušenosti odborníků z oblasti práce s lidmi. Zjistíte, jak na dosahování cílů a dozvíte se tipy, jak rozvíjet Váš tým.

  • Kdy: 22. září 2021, 14:00 - 21:00 
  • Kde: ABZAC Brno, Šimáčkova 704/135, Brno-Líšeň

Objednat vstupenku můžete rovnou na webu https://www.sovaday.cz.

Doporučujeme s rezervací neváhat, počet míst je omezen. ;) Po potvrzení registrace Vám dorazí faktura, po jejím uhrazení Vás zařazujeme na guest list a těšíme se na Vaši účast.

A co Vás vlastně čeká?

Už teď můžeme prozradit, že hlavním hostem bude hokejový trenér a kouč PhDr. Marian Jelínek, Ph.D.

Dalšími speakery spolumajitelka společnosti Můj Personalista a Senior HR konzultantka Dana Havlíčková Lišková a kapitán svobodné firmy & business navigátor Petr Pouchlý.

PhDr. Marian Jelínek. Ph.D.

Mentální kouč, manažer, pedagog a autor řady knih

Již více než 25 let se zabývá sportovní psychologií a mentálním koučinkem. Své mnohaleté zkušenosti využívá při přednáškách nejen asociacím a klubům napříč všemi sporty, ale také firmám z různých oborů.

Kde se potkáme?

Vybrali jsme pro Vás prostor, do kterého jsme se zakoukali na první pohled. ABZAC Brno - bývalé líšeňské divadlo - má své kouzlo, které musíte zažít na vlastní kůži. Tak si tuto výjimečnou událost na výjimečném místě nenechte ujít. ;)

OBJEDNEJTE SI VSTUPENKU