Objevte svůj potenciál s Mezinárodním týdnem koučování

Motivace týmů i jednotlivců a plné využití potenciálu je klíčem k úspěchu. Jste liniový manažer, personalista, ředitel firmy? Míříte na další karierní stupínek? Jak potenciál, a nejen ten lidský, v různých oblastech profesního i osobního života objevit a dále s ním pracovat? Již brzy si můžete vyzkoušet v rámci dalšího ročníku Mezinárodního týdne koučování (ICW2023).

ICW 2020

Tento celosvětový svátek profesionálního koučování každoročně vyhlašuje Mezinárodní federace koučování (ICF), v České republice je organizován ICF ČR. Profesionální kouči z celého světa přináší v tomto jedinečném týdnu své aktivity bez nároku na honorář, propagují filozofii a přínosy koučování podle standardů a platného etického kodexu ICF. Letošní ročník s názvem „Objevte svůj potenciál“ nabídne celou řadu akcí v týdnu od 8. do 14. května naživo i on-line.

„Mezinárodní týden koučování je každoroční oslavou síly a dopadu profesionálního koučování. Po celém světě zprostředkovávají profesionální kouči ICF spoustu koučovacích přednášek, workshopů, inspirativních rozhovorů, ale i on-line aktivit, včetně ochutnávek koučování pro bono. Můžete si tak na vlastní kůži a v bezpečném prostředí zažít koučovací přístup a jeho využití v různých oblastech profesního a osobního života. Je to týden plný příležitostí pro váš osobní rozvoj i rozvoj vašich týmů”, říká vedoucí týmu koordinátorů ICW 2023 v ICF ČR, Pavel Rabenseifner, ACC.

Akce se koná pod záštitou Hospodářské komory České republiky a dalších partnerů z řad firem a institucí, které podporují koučovací kulturu. Mezinárodní týden koučování v České republice také aktivně propagují i koučovací školy s akreditací ICF, které nabídnou speciální programy pro firmy i širokou veřejnost. Hlavními mediálními partnery jsou TV Nova a HRNews.

ICF ČR

Do letošního ročníku dává k dispozici svůj čas, energii a znalosti pro bono více než 20 koučů z celé České republiky. Pomáhají tak šířit dobré jméno profesionálního koučinku a profesní organizace ICF ČR.

Velkým bonusem budou tři celodenní akce i pro veřejnost na půdě partnerů ICW2023  Impact HUB Zlín (10. 5.), Praha (11.5.) a Brno (12.5.).

„O koučování jste už mnoho slyšeli, ale zatím nenašli odvahu ho vyzkoušet? Přemýšlíte o koučování jako o možném nástroji rozvoje vašich zaměstnanců i organizace? Chcete se dozvědět, co doopravdy profesionální koučink podle standardů ICF je a vyzkoušet, jak funguje?“

Zažijte sílu koučovacího přístupu a objevte váš potenciál např. v tématech komunikace, vztahů, řešení konfliktních situací, hodnot, životní rovnováhy, time managementu, leadershipu, kariéry...

Vybrat si z nabídky v češtině i angličtině mohou jak jednotlivci, tak týmy, začínající koučové a zájemci o koučování, personalisté, manažeři, podnikatelé, majitelé firem, lidé z pomáhajících profesí, a hlavně široká veřejnost.

Sledujte nás na ICW2023 - akce do startu koučovacího týdne postupně doplňujeme.

Využijte potenciálu blížícího se květnového Mezinárodního týdne koučování k zastavení se v každodenním shonu a přijďte si pro řešení, které právě teď ve svém profesním nebo osobním životě možná hledáte.

International Coach Federation (ICF)

Mezinárodní federace koučování, založená v roce 1995, je největší světová organizace sdružující profesionální kouče ze 146 zemí celého světa. ICF se zaměřuje na rozvoj profese kouče. Definuje vysoké profesní standardy, zajišťuje nezávislou certifikaci pro kouče a podporuje vytváření globální sítě certifikovaných profesionálních koučů. ICF podporuje kontinuální vzdělávání koučů a akredituje školy a vzdělávací programy podle přijatých standardů pro zaručení profesionality koučování.

V České republice působí Mezinárodní federace koučování ICF ČR od roku 2005. V současné době se česká pobočka zaměřuje zejména na podporu profesionálního koučinku, rozvoj vzdělávání v tomto oboru a pořádání akcí, kde je možné získat praktickou zkušenost a zážitek z práce s profesionálním koučem.

Více informací na www.coachfederation.cz.