Ohodnoťte dodavatele vzdělávání a poradenství na Evalugo.cz

Ohodnoťte kouče, lektory a jejich kurzy, workshopy, konference i zakázkové programy na základě vaší vlastní zkušenosti. Recenze a hodnocení najdete u profilů dodavatelů vzdělávání a jejich kurzů na portálech EduCity.cz a Skoleni.cz.

Evalugo

Služby vzdělávacích a poradenských firem využívá většina firem a institucí v ČR. Na trhu najdeme tisíce subjektů. Jen na EduCity.cz, největším portálu s nabídkou profesně vzdělávacích služeb v ČR, najdeme přes 3 000 registrovaných firem a kolem 50 tisíc kurzů.

Náklady firem na tyto služby jsou významné. Běžná cena za školicí den renomované společnosti se pohybuje kolem 30 tisíc Kč a výše. Celkový objem trhu vzdělávacích služeb v ČR se odhaduje v řádech desítek miliard korun.

I přes velký objem těchto služeb však na trhu dlouho chyběl jednotný přehled o jejich kvalitě a možnost veřejného hodnocení tak, jak jsme zvyklí například u e-shopů.

Proto přichází Evalugo, první veřejná platforma pro hodnocení vzdělávacích firem a spokojenosti s jejich službami.

Možná si říkáte, k čemu je online hodnoticí nástroj, když téměř každá vzdělávací společnost nabízí účastníkům svých kurzů hodnocení formou dotazníku zpětné vazby? Sociální sítě rovněž poskytují dostatek prostoru pro vyjádření osobních zkušeností s účastí na workshopu či konferenci.

Chceme-li koupit zboží, ať na internetu či v kamenném obchodě, často končíme na srovnávačích cen či u online recenzí a testů. Srovnávače, jako je Heuréka či Zboží, nám navíc kromě ceny poskytují i hodnocení vybraného obchodu či zboží od ostatních zákazníků.

Cena často není jediným kritériem, podle kterého se k nákupu rozhodujeme. Důležité je i celkové hodnocení a recenze od ostatních zákazníků, kteří zde nakoupili před námi. Tyto informace jsou veřejně dostupné a přijde nám naprosto normální, že tomu tak je.

V oblasti nabídky školení, kurzů a konferencí však téměř nejsou k dispozici nezávislá veřejná hodnocení od účastníků těchto programů, proto je zde Evalugo.

Mnoho vzdělávacích firem má sice na svých stránkách či profilech veřejně k dispozici reference svých klientů a některé dokonce nabízejí vlastní hodnocení lektorů. Tyto reference jsou však z drtivé většiny pečlivě vybrané, vesměs pozitivní a nabízejí jen dílčí pohled na poskytované služby.

Evalugo Vám umožňuje hodnotit dodavatele vzdělávání a jejich programy anonymně i pod jménem a poskytuje prostor pro sdílení těchto hodnocení.

Během krátké doby se na Evalugo začnou objevovat i žebříčky a porovnání hodnocení jednotlivých dodavatelů, lektorů a koučů.

Michal Kankrlík představuje projekt Evalugo

Hlavní výhody projektu Evalugo

  • Evalugo vám umožňuje hodnotit veřejně i anonymně a nabízí zároveň možnost posoudit recenze a zkušenosti s danou firmou, lektorem či kurzem od ostatních klientů.
  • Evalugo můžete využít rovněž jako nástroj pro hodnocení interních lektorů a získávání zpětné vazby pro interní vzdělávání.
  • Evalugo vám zároveň nabízí řešení elektronické zpětné vazby a hodnocení od účastníků kurzů, kterou můžete používat i jako doplněk či náhradu tištěných dotazníků.

Jak hodnocení z Evalugo vypadá v praxi si lze prohlédnout v rámci profilu PhDr. Tomáše Langera - Firemní vzdělávání.

Chcete začít používat Evalugo upravené dle vašich potřeb? Kontaktujte nás na +420 222 744 111, info@ivitera.com.