Pozvánka na webináře – Efektivní komunikace a Prezentace 4.0

Profesionál v oblasti komunikace, lektor a konzultant Vít Špaňhel M. A. ze společnosti Image Lab vás provede dvěma zajímavými webináři. V prvním se mimo jiné dozvíte, jaká pravidla je vhodné dodržovat pro efektivní komunikaci. Druhý webinář poskytne důležité informace týkající se správné prezentace v prostředí jedniček a nul.

Image Lab

Efektivní komunikace aneb jak se domluvit s lidmi – Zoom PIT STOP

Komunikace s lidmi se nám někdy může zdát náročná, nepřehledná a složitá. Ale proč? Odpověď je jednoduchá: nedodržují se pravidla hry jménem komunikace a široko daleko žádný rozhodčí. Na našem setkání si řekneme, co komunikační pravidla jsou, jak s nimi pracovat a hlavně jak poznat, když nás někdo fauluje.

Termín konání

Pátek 28. ledna 10:00-11:30

REGISTRACE

Prezentace 4.0 – Zoom PIT STOP

Prezentace v prostředí jedniček a nul je náročná, a hlavně jiná oproti tradiční prezentaci před diváky. Na našem setkání si řekneme, jak prezentovat v online prostředí tak, aby divák dostal, co žádá a nám bylo přitom dobře. Představíme si „sedmero“ prezentování ve virtuálním prostředí, a jak se dobře připravit.

Termín konání

Pátek 4. února 10:00 - 11:30

REGISTRACE

Tématy vás provede: Vít Špaňhel, M. A., profesionál v oblasti komunikace, lektor a konzultant společnosti Image Lab. Vystudoval komunikace, PR a masová média na LaSallaské univerzitě ve Philadelphii. Dnes se jako expert věnuje skupinám i jednotlivcům v oblasti komunikace, prezentace a vyjednávání.

Oba webináře jsou zdarma. Přístupové údaje budou zaslány po dokončení registrace.

Webináře jsou určeny pro HR ředitele, manažery a specialisty na vzdělávání, HR business partnery.

Není určeno poradenským a vzdělávacím firmám a lektorům.