Setkání Business Brunch® - Budování důvěry - 2. 4. 2024

Business Brunch® představuje inspirativní akci pro manažery, personalisty a ředitele z různých firem, kteří hledají motivaci a odborný růst. Letošní série odborných přednášek bude zahájena tématem „Budování důvěry“.  

František Hroník, MotivP

Důvěra je základním pilířem úspěchu organizace. Je to nedílná součást fungujícího pracovního prostředí, která přispívá k efektivní komunikaci a vzájemné spolupráci. Business Brunch® se zaměřuje na pochopení důležitosti důvěry, identifikaci faktorů, které ji mohou oslabit, a strategie pro její budování.

Hlavní témata:

  • Proč je pro organizaci důležitá důvěra?
  • Co způsobuje nedůvěru?
  • Jak se buduje důvěra v pracovním prostředí?
  • Co je často spojováno s důvěrou?

„Svět se dal do pohybu již před pandemií. Pohyb zpochybnil mnohé jistoty, ale také se zvýšila nedůvěra. Přitom důvěra je pro organizace klíčová, aby mohly být úspěšné. Je to důvěra v sebe, ve svou prospěšnost, v orientaci na druhé, které stojí mimo ni. Rozvoj důvěry společnosti neznamená naivitu. Důvěra je leckdy spojována s pocity jistoty. Jenže pravý opak je pravdou. Důvěra a nejistota jsou nerozlučnou dvojicí. Předpokladem důvěry je otevřená komunikace, respekt a vzájemnost. Důvěra z hlediska psychologického, sociologického, manažerského je základním kamenem euroamerické civilizace. V dnešní emoční a dezinformační době získává na ještě větší důležitosti. Důvěra nás bude provázet i dalšími tématy,“ říká František Hroník, zakladatel společnosti MotivP, který je zároveň hlavním řečníkem seminářů.

MotivP

Business Brunch® není pouze sérií samostatných přednášek, ale komplexním a kvalitním celoročním vzdělávacím programem. Tyto události nabízejí inspirativní setkání a přínosné diskuse, které vás budou motivovat a rozvíjet ještě dlouho poté.

Kompletní přehled přednášek Business Brunch® naleznete ZDE.

FRANTIŠEK HRONÍK

Hlavním lektorem Business Brunche je František Hroník, který vystoupí na každé z 6 událostí. František Hroník je původním vzděláním klinický psycholog, který se již několik let věnuje řízení lidských zdrojů, managementu a koučinku. Je autorem několika odborných publikací v oblasti personální psychologie a v byznys prostředí se sám aktivně pohybuje.

V roce 1996 založil vzdělávací a poradenskou agenturu MotivP, která patří V České Republice a na Slovensku ke špičce svého oboru. Díky svému progresivnímu přístupu a využívání moderních metod a technologií ve firemním vzdělávání patří František Hroník k nejuznávanějším českým psychologům v oblasti personální psychologie.

Zajistěte si přístup ke všem tématům Business Brunch® za zvýhodněnou cenu 4 990 Kč bez DPH právě teď!

PŘIHLÁŠKA NA BUSINESS BRUNCH