Staňte se členy Klubu EduCity a získejte vždy něco navíc!

Vzdělávací portál EduCity letos slaví 11 let a připravil pro vás novinku v podobě spuštění Klubu EduCity.

Za každou objednávku nebo poptávku školení, kurzu, konference či koučinku uskutečněnou přes portály EduCity a Slevokurzy můžete sbírat body a následně čerpat slevy či bonusy z katalogu odměn. Body získáváte za firemní i soukromé objednávky. Aktuální nabídka odměn zahrnuje odbornou literaturu, víkendové pobyty v různých částech České republiky nebo jazykové kurzy.

Členství v Klubu EduCity je zdarma, stačí jen vyplnit přihlášku na www.klub-educity.cz. Po ověření zadaných osobních údajů pak obdržíte poštou svou klubovou kartu. Body začínáte sbírat okamžitě po vyplnění přihlášky a obdržení aktivačního e-mailu s číslem karty.

Za včasné vyplnění přihlášky získáváte dárek ve výši tří bonusových bodů (odpovídající objednávce v hodnotě 3000 Kč).

Výhody Klubu EduCity pro členy

Výhodou Klubu EduCity je, že čerpání bodů není časově omezeno. Objednáváte-li vzdělávací akce nepravidelně, můžete si odměnu vybrat i po delší době. Objednávat kurzy a zasílat poptávky můžete z libovolného počítače připojeného k internetu, tabletu či mobilu. Stačí pouze uvést přístupové údaje do Klubu EduCity, které najdete na klubové kartě.

Výhody Klubu EduCity pro dodavatele kurzů

Dodavatelé vzdělávacích a poradenských služeb se mohou stát partnery bonusového programu pro členy Klubu EduCity. Získají tím lepší podmínky pro svou prezentaci na portálech EduCity, Slevokurzy a HR News a také šanci dostat se přímo ke klíčovým zákazníkům. Aktuální seznam partnerů klubu EduCity najdete zde. Na EduCity je zákazníci poznají podle symbolu jedné či dvou zlatých mincí.

Aktuální podmínky členství v Klubu EduCity a partnerské spolupráce naleznete na stránkách www.klub-educity.cz. Pro více informací kontaktujte helpline na +420 222 744 111 nebo klub@educity.cz.