Studio W přináší seriál rozhovorů se zajímavými hosty o profesním vzdělávání

Vzdělávání dospělých, ať už v jakémkoliv oboru, je náročná disciplína. Každý člověk má své specifické potřeby, každý se učí jinak rychle a potřebuje jiný styl výuky. Lidé se často bojí doplňovat si své vzdělání, protože mají zbytečné předsudky. Proto vzdělávací společnost Studio W přichází se seriálem rozhovorů se zajímavými osobnostmi právě z oblasti profesního vzdělávání, které mají přiblížit výukové metody, přístupy a principy učení, a přilákat tak lidi k rozvoji.

Studio W, Simona Babčáková, Daniel Prokeš

Úvodní rozhovor se Simonou Babčákovou se věnuje její cestě k vlastnímu rozvoji, vzdělávání dospělých, čemu se vzdělávací systém nevěnuje, ale také tomu, proč se stala lektorkou. Víte například, co to znamená psychosémantický význam slov? A jak od Simony Babčákové můžeme čekat, její odpovědi jsou plné emocí a charisma. Rozhovor vede spolumajitel Studia W Daniel Prokeš.

Simona Babčáková je herečka a uměním komunikací se zabývá přes 30 let. Absolvovala celou řadu seminářů a výcviků, kde si toto umění osvojovala. Dle jejich slov jsou dalším zásadním tréninkem freestylové improvizace, které jak hraje, tak vyučuje a věří, že právě tato disciplina změnila její život k lepšímu.

V rámci spolupráce se Studiem W vede kurz Vědomá komunikace
aneb jak zvládat emoce, konflikty a nastavit spolupracující klima v týmu. Kurz je vhodný pro vedoucí týmů, obchodníky, nákupčí, majitele firem, zkrátka pro každého, kdo chce pochopit principy a pravidla komunikace a to především v situacích, kde se člověku obvykle nedaří – pod vlivem emocí nebo konfliktu.

 

Studio W bylo založeno již v roce 1990 a od té doby se stalo jednou z největších společností v oblasti profesního vzdělávání dospělých v Česku. Kurzy ročně prochází přibližně 10 tisíc účastníků.

Studio W nabízí nejen firemní kurzy na míru, ale také širokou paletu veřejných kurzů. Kurzy připravuje a vyučuje přibližně 150 lektorů, kteří nejsou „jen“ učitelé, mají zároveň bohaté zkušenosti ze své praxe. Aktuální nabídku Studia W najdete samozřejmě také na EduCity.cz.