HR and Development Forum se letos uskuteční online. Soutěžte o volnou vstupenku

Obávali jste se, že v letošním roce přijdete o svou oblíbenou HR konferenci? Vašim obavám je nyní konec. HR and Development Forum, pořádané společností Top Vision, brzy představí inspirativní spíkry, kteří promluví o aktuálním dění. Už 7. května proběhne první část konference na téma ONBOARDING NA POZADÍ PANDEMIE. Odpovězte na soutěžní otázku a vyhrajte volný vstup! 

Top

Rok 2020 nás nepřestává překvapovat. Testuje naši psychickou odolnost a přizpůsobivost. Před pár měsíci by nikoho nenapadlo, že letošní konference HR and Development Forum bude probíhat v ONLINE prostředí a že posledními trendy v oblasti lidských zdrojů budou: 

  • ONBOARDING na pozadí pandemie  
  • NÁBOR na pozadí pandemie 
  • OUTPLACEMENT na pozadí pandemie  

HR and Development Forum přinese tato tři témata postupně - ve třech termínech.

Vyhrajte volnou vstupenku 

První online setkání proběhne 7. května. Hosté budou hovořit o onboardingu v současné situaci. Zodpovězte do 4. května 2020 jednoduchou soutěžní otázku v odkazu a vyhrajte jednu ze tří volných vstupenek.

Soutěž byla ukončena. Výherci jsou: paní Hana S. ze společnosti Vítkovice Gearworks, Petra H. z Kluber Metrology a pan Tomáš K. z Vivantis. Gratulujeme!

Pravidla soutěže

Onboarding na pozadí pandemie

Pro nováčka není snadné orientovat se v nové práci - bez přítomnosti v práci. Jak ho provést prvními dny a týdny skrze obrazovku počítače? Nechte se inspirovat praktickými zkušenostmi s onboardingem v době karantény a koronaviru. 

Pozvání přijal Marek Velas, který se zabývá onboardingem v rámci networku HRvzory.cz, Olga Svobodová, jejíž specializací jsou HR procesy v online prostředí, a Zuzana Pešková, HR ředitelka v softwarovém studiu s letitými zkušenostmi s online onboardingem. 

Coffee break bude tentokrát ve vaší režii. Zato se můžete těšit na přísun pestré duševní potravy. Online konference proběhne na platformě webinarjam. Budete tak mít příležitost zeptat se hostů na všechno, co vás zajímá.

Více informací najdete na webu akce: hrdf.cz