Nejúspěšnější videa a podcasty na HRtv v roce 2022

Loňský rok byl stejně jako předešlé ovlivněn pandemií covidu-19, ale také konfliktem na Ukrajině. Jak se ale ukazuje, krize bývají často prospěšné, otevírají nám oči a my tak nacházíme nové cesty a možnosti rozvoje. V mnoha oborech se začalo masivně digitalizovat a využívat nové technologie. A nejen o tomto jsme měli možnost informovat na našich portálech. Hovořili jsme s celou řadou zajímavých osobností jako třeba s dr. Robertem Hoganem, zakladatelem světově uznávané psychodiagnostiky. Jaká další videa a podcasty se v loňském roce umístily do TOP 10?

Petr Janák, PPF

Díky změnám ve společnosti, které se za poslední dobu odehrály, jsou nejoblíbenější témata zabývající se takzvaným work life balance. Dnes již lidé nechtějí trávit 16 hodin v práci, ale chtějí se věnovat také své rodině a sami sobě a proto je velice důležité, aby zaměstnavatelé tuto oblast neopomíjeli.

Mezi další vyhledávaná témata patří oblast zaměstnaneckých benefitů, které dnes již neznamenají pouze stravenky nebo poukaz do wellness. Horké téma je také nábor a získávání talentů. Trh práce je již delší dobu přehřátý a je důležité nejen hledat nové vhodné kandidáty, ale hýčkat si a vzdělávat ty stávající, odhalovat jejich skrytý potenciál. O tom všem se dozvíte v naší top ten. V neposlední řadě se často hovoří o změnách v leaderschipu a nutnosti digitalizovat firemní procesy.

TOP 10 nesledovanějších videí a podcastů:

  1. „Schopnost formulovat a sdílet vizi, to je klíčové pro dobrého lídra,“ říká Petr Janák, výkonný ředitel HR oddělení skupiny PPF
  2. Psycholog Daniel Štrobl - Mít negativní emoce je v pořádku
  3. Skuteční lídři jsou linioví manažeři, rozhovor s Dr. Robertem Hoganem
  4. Nejsilnějšími motivátory jsou strach a láska - podcast Pavla Pavlíková, INNERGY
  5. Díky digitalizaci jsme v podstatě zbavili travel management papíru - rozhovor s Kamilem Navrátilem, Facility Services Managerem, Albert ČR
  6. Pandemie podnítila posun ve vzdělávání zaměstnanců správným směrem
  7. Nejdůležitější je schopnost komunikace uvnitř firmy, vzájemná empatie a důvěra - rozhovor se Šárkou Litvinovou, CEO a spoluzakladatelkou ASIANA Group
  8. Nad vodou nás drží lidé a firemní kultura - rozhovor s Davidem Fojtíkem, humancraft
  9. Kdo jsou lídři budoucnosti? - rozhovor s Bohdanem Zronkem, ředitelem divize Jaderná energetika společnosti ČEZ
  10. Základní prvek úspěšné agilní transformace je změna myšlení - rozhovor s Pavlem Hadrbolcem, finančním ředitelem T-Mobile ČR a Slovak Telekom

Díky naším podcastům a videím se můžete setkat s poradci, kouči, lektory, konzultanty, HR specialisty i top managery. Ti všichni přináší zajímavé pohledy na danou problematiku.

HR News a HRtv na sociálních sítích 

Velmi nás těší, že se každým rokem můžeme dělit o články a postřehy s více a více čtenáři nejen na portálu HR News, ale i na našich sociálních sítích, kde počty sledujících k naší velké radosti stále narůstají. Tímto děkujeme za přízeň v diskusní skupině na LinkedIn, která se pyšní 12 000 členy, a stejně tak na Facebooku, kde nás sleduje už téměř 15 000 aktivních uživatelů.

Sledujte také firemní profil HR News na síti LinkedIn, kde je aktuálně přes 6 400 sledujících.

Předplatné HR News

Pokud máte zájem o bezplatné zasílání novinek a přístup ke článkům z oblasti HR a managementu, aktivujte si předplatné na HR News.

Publikace na HR News a ostatních portálech

Články, videa a podcasty četlo, vidělo a slyšelo na HR News a HRtv v roce 2022 téměř 180 000 uživatelů.

Máte-li zájem o jejich pozornost a chcete publikovat vaše názory, zkušenosti nebo propagovat vaše služby, kontaktujte nás na redakce@hrnews.cz nebo +420 731 169 886 (Tomáš Pospíchal).