Představujeme řečníky 2. Mezinárodního fóra ICF ČR: Judit Ábri von Bartheld

30. listopadu 2017 se sjede do Prahy pět významných koučů z Velké Británie, Finska, Itálie a Maďarska, kteří jsou připraveni sdílet své zkušenosti z budování výkonných týmů s využitím koučování na konferenci 2. Mezinárodní fórum ICF ČR - Tvorba a rozvoj koučovací kultury.

Judit Ábri von Bartheld, MA, MCC která nás přesvědčí, že vysoká výkonnost a nadšení zaměstnanců mohou jít ruku v ruce.

Nadšení zaměstnanců je častým tématem diskusí HR manažerů. V současné době, kdy se firmy snaží udržet zaměstnance stůj co stůj, je toto téma aktuální více než dříve. Některé firmy navyšují bezhlavě mzdy, zakládají relaxační zóny a najímají manažery štěstí. Je to ale cesta správným směrem, která pomůže zaměstnance udržet? A je vůbec možné chtít po týmech při tom všem ještě vysokou výkonnost?

Důležitějšími motivátory než peníze jsou podle statistik pro zaměstnance vize firmy, se kterou se mohou ztotožnit, vlastní budoucnost spojená s budoucností firmy, osobnost leadera a firemní prostředí, které mohou mít rádi. Pokud toto všechno firma zaměstnancům nabídne, nemají důvod odcházet jinam. Ale jak na to? Jak k posílení těchto motivátorů přispívá ve firmě aktivní využívání koučovacích technik?

Recept na zvýšení motivovanosti, nadšení a výkonnosti přijíždí prezentovat na konferenci Tvorba a rozvoj koučovací kultury Judit Ábri von Bartheld, MA, MCC, zkušená manažerka, koučka a poradkyně z Maďarska.

Judit se po osmnáctileté kariéře v PR a mediálním poradenství rozhodla věnovat naplno koučování, získala certifikaci MCC a jako generální ředitelka stanula v čele společnosti CHN (Coaching Without Borders). Tato společnost pracuje na mezinárodních projektech, ve kterých učí leadery zvyšovat angažovanost a výkonnost svých týmů díky využívání koučovacích technik.

Judit Ábri von Bartheld na konferenci ICF ČR 2017

Kromě ní na konferenci Tvorba a rozvoj koučovací kultury vystoupí dne 30. 11. 2017 s aktuálními tématy spojenými s koučováním i další světoví speakeři – Veronica Lysaght, Janet Wilson, Nonna Babitzin a Isabella Pierantoni.

Články v sérii

Aktuální

Představujeme řečníky 2. Mezinárodního fóra ICF ČR: Judit Ábri von Bartheld

Aktuální

Představujeme řečníky 2. Mezinárodního fóra ICF ČR: Veronica Lysaght a Janet Wilson

Aktuální

Představujeme řečníky 2. Mezinárodního fóra ICF ČR: Nonna Babitzin a Isabella Pierantoni