Představujeme řečníky 2. Mezinárodního fóra ICF ČR: Nonna Babitzin a Isabella Pierantoni

2. Mezinárodní fórum ICF ČR 2017 s tématem Tvorba a rozvoj koučovací kultury se blíží. Vzniká pozoruhodná platforma, díky které se 30. 11. 2017 setkají koučové a HR manažeři a budou mít možnost diskutovat společná témata.

Jedním z otevřených témat, které zajímá HR manažery a na které znají koučové odpověď, je komunikace mezi různými generacemi na jednom pracovišti. V dnešní době se rozdíly mezi generacemi prohlubují. Zrychlují se změny ve způsobu myšlení a chování, a tím se zkracuje doba, po kterou dochází ke generační obměně. Navíc se prodlužuje věk pro odchod do důchodu a na druhé straně nastupují do zaměstnání absolventi. Isabella Pierantoni

Zatímco v minulém století počítali sociologové na jednu generaci 20 let, nyní je to okolo pěti let. Když budete poctivě počítat, zjistíte, že v současné době můžete mít na jednom pracovišti pohromadě až sedm různých generací. A to je pro vzájemnou efektivní komunikaci pořádná výzva!

Koučování je jednou z technik, která může manažerům pomoci tuto výzvu zvládnout. Isabella Pierantoni má praxi s řízením multigeneračních týmů jako manažer i jako kouč. Koučování využívá k vedení týmů a zároveň jako seniorní kouč stínuje manažery a podporuje je v překonávání překážek při řízení multigeneračních týmů.

Nonna BabitzinZe své dlouholeté manažerské a koučovací praxe vychází i Nonna Babitzin, která se na konferenci bude věnovat tématu řízení změn. Nejlepší způsob, jak změnu řídit, je podle ní stát se změnou, splynout s ní, a tím ji i dále šířit. K tomu nám může pomoci klíčová otázka: „Kým se musím stát já sám?“ Dozvíme se více o vnímání yin a yang změn a jaké kroky je nutno vykonat, abychom změny dosáhli.

Kromě zahraničních speakerů se můžete těšit i na panelové diskuse, ve kterých budou sdílet své zkušenosti a best practices manažeři, kteří koučování využívají ve své praxi.

Pozvání do panelových diskusí přijali Alena Zímová ze Všeobecné zdravotní pojišťovny, Hana Hasová z Multisportu, Marie Gütlová z TV Nova, Dana Mašlová ze společnosti PULS investiční, Lenka Zelingrová z Koučink Centra, Monika Kohoutková ze společnosti Škoda Praha Invest s.r.o. a Veronika Langrová a Pavlína Honsová, které představí výsledky výzkumu zaměřeného na vlivy koučování realizovaného v ČSOB.

Pokud vás toto téma zaujalo, upozorňujeme vás, že je nyní k dispozici posledních 10 volných vstupenek na konferenci. Součástí vstupného je i možnost zúčastnit se Masterclass setkání s Judit Ábri von Bartheld MA, MCC, na kterém budete moci lépe nahlédnout pod pokličku koučování na úrovni MCC.

Více informací o konferenci

na FB: https://www.facebook.com/ICFczech/

nebo na Linked IN: https://www.linkedin.com/groups/2049845

A pro ty z vás, kdo si rádi hrají je připravena soutěž o tři parfémy COACH. Pokud doplníte metaforu „Koučování je jako…“ a Váš návrh dostane nejvíce bodů od účastníků fóra, obdržíte jeden z nich.

Přihlaste se do soutěže.

Uzávěrka pro zaslání je 23. 11. 2017.

2. Mezinárodní fórum ICF ČR 2017

Články v sérii

Aktuální

Představujeme řečníky 2. Mezinárodního fóra ICF ČR: Judit Ábri von Bartheld

Aktuální

Představujeme řečníky 2. Mezinárodního fóra ICF ČR: Veronica Lysaght a Janet Wilson

Aktuální

Představujeme řečníky 2. Mezinárodního fóra ICF ČR: Nonna Babitzin a Isabella Pierantoni