Vyhrajte volnou vstupenku na konferenci People Management Fora: HR v pohybu

Víte, co je to exponenciální H(R)? Nebo jak vypadá manažer 4.0? Zavádíte ve své firmě agilní řízení? Chcete se dozvědět, jak vycházet s mileniály a čelit rychlosti doby nastavováním rovnováhy? Víte vůbec, proč vám zaměstnanci odcházejí a jak efektivně nabírat nové?

People Management Forum: HR v pohybu, 23. 5. 2018, Praha

Odpovědi na tyto a další klíčové otázky, které v HR řešíte, vám dají řečníci z tuzemska i zahraničí, kteří vystoupí na výroční HR konferenci s názvem HR v pohybuPřijďte si je poslechnout a sdílet s nimi vlastní zkušenosti. 23. května ve Slovanském domě v Praze se koná velký svátek HR profesionálů. People Management Forum, které konferenci pořádá, chce držet prst na tepu doby a opět přichází s programem, který mapuje trendy moderního HR a sdílením zkušeností.

Vše kolem nás doslova sprintuje a díky moderním technologiím se zrychluje byznys i soukromý život každého z nás. Jak se v tak turbulentní realitě může obor HR stát partnerem rychlého a flexibilně fungujícího byznysu? Jakou novou roli hraje HR management, má-li být respektovaným a strategickým hráčem všech změn, které probíhají. Dokonce i těch, o nichž zatím ani netušíme. O tom bude letošní jarní konference HR v pohybu.

Hrajte o 2 volné vstupenky na konferenci HR v pohybu

Soutěž probíhala do 15. dubna 2018. Pravidla soutěže.

Výherci jsou: Lucie Š., Specialista náboru Budějovický Budvar, a Denisa Č., Head of Source&Select, Hilti.

Mezi inspirující řečníky letošní HR konference patří určitě Pavel Kysilka, bývalý generální ředitel a předseda představenstva České spořitelny, zakladatel a předseda správní rady 6DAcademy, který je vizionářem a průkopníkem využívání moderních technologii ve světě práce i osobních životech každého z nás. Jeho myšlenky o tom, že vše v byznysu i normálním životě naprosto převrátí umělá inteligence, vás určitě zaujmou.

Své zkušenosti z toho, jak mají manažeři reagovat na vše, co se děje, jaký je manažer v době robotizace a silného marketingu, jíž nazýváme 4.0, s vámi nasdílí Roman Knap, generální ředitel technologické společnosti SAP ČR a SR.

Můžeme najít v té rychlé a informacemi zahlcené realitě pevný bod? Rovnováhu?! Určitě vám hodně napoví vystoupení Moniky Rousové a Kateřiny Zďánské z 2N Telekomunikace.

A slovo do vlastních HR řad k tomu, zda opravdu využíváme moderní postupy náboru naplno, jistě rozproudí panelovou diskusi i debatu z publika. Mnohé firmy hledají recept na sestavování agilních týmů. Agilitu si už vyzkoušeli a s úspěchem v Red Hatu. Podrobně se svěří se svými zkušenostmi Jana Gutiérrez Chvalkovská z Red Hatu.

Zahraniční speakři: Alexa Babington z Německa, Danijela Brečko ze Slovinska a Katarina Önell ze Švédska pohovoří o nových trendech, jako je robotizaci v psychodiagnostice a náboru, práce s energií lidí v organizaci nebo o praktických zkušenostech ze zavádění diverzity ve Švédsku.

Nezapomeňte si zapsat do diáře: 23. 5. HR v pohybu – konference pro všechny, kteří chtějí být “ trendy“. Přijďte naslouchat a sdílet.