Společnost People Management Forum vyhlašuje již 16. ročník soutěže o nejlepší personální projekt roku - HREA 2022

Soutěž je určena všem, kteří chtějí ukázat ostatním, co dělají a nebojí se představit porotě i odborné veřejnosti své HR projekty, které řešili či řeší v posledních 12 měsících.

Vizual HREA

Projekty porota posuzuje z pohledu jejich příspěvku k naplnění cílů firmy, obtížnosti stanovených cílů a inovativnosti řešení. A věřte, není malých projektů, to co se vám zdá být jednoduché řešení, může pro ostatní být velkým přínosem. Porota vyhlašuje vítěze v kategorii Velké společnosti, Střední a Malé společnosti, Neziskové organizace, veřejná správa a školy. O cenu veřejnosti se pak utkáte na HREA Summitu, kde vyhlásíme vítěze jednotlivých kategorií a odborné veřejnosti představíme všechny přihlášené projekty.

V minulém ročníku jsme přivítali přes 30 projektů. Ceny poroty si odnesly společnosti dm drogerie markt, Technická Univerzita Liberec, Stock Plzeň Božkov, OKIN Business Process Services a cenu veřejnosti, která se vyhlašuje na závěrečném HREA Summitu, si odnesla společnost McDonald´s.

Tak nezapomeňte, přihlásit se do Soutěže HREA 2022 lze jednoduše zde, uzávěrka je 30.6.2022.

V září pak proběhne představení projektů porotě a 18.10. pak představíte své projekty odborné veřejnosti na HREA Summitu.

Více o soutěži ZDE