Setkání Business Brunch® - Identita a integrita - 23. 5. 2023

Inspirativní online vzdělávací akce Business Brunch®, kterou pořádá společnost MotivP, přináší druhou ze svých šesti přednášek, tentokrát na téma Identita a integrita. Setkáním, které proběhne 23. 5. 2023, účastníky provede František Hroník, zakladatel společnosti.

František Hroník, MotivP

Identitu mají dnes nejen lidé, ale i organizace, přičemž všichni potřebujeme nějak držet pohromadě. Identita člověka je dána dvěma silami – někam patřit a zároveň se lišit. Vycházíme z přesvědčení, že i nadále poroste význam individuálního přístupu, který zrcadlí fakt, že každý jsme jiný. Ovšem každý člověk chce být lepší. Jde to i bez pomoci ostatních? Jak s touto tématikou operovat v pracovním prostředí? Jak máme v souladu slova a činy a jak řešíme rozpory mezi osobní preferencí a očekáváním, které vyplývají z role? Právě to se pokusím na setkání objasnit,“ vysvětluje František Hroník.

Brunch je určený pro personalisty, manažery a také ředitele z různých organizací.

Každý účastník získá virtuální kurz, který může zhlédnout ještě před začátkem akce a přijít tak dobře připraven a odnést si maximum. Záznam si lze pustit i zpětně.

Po skončení akce také obdržíte doplňkové materiály, které konkrétní téma dále rozvíjí a pomáhají převést nově nabyté vědomosti z teorie do praxe.

MotivP

 „Naším cílem je dát účastníkům to nejlepší z firemního vzdělávání kvalitně a přehledně na jednom místě. Kvalitní forma, kvalitní obsah a společenský kontakt,“ uzavírá Martin Jelínek,  ředitel agentury MotivP.

Kompletní přehled přednášek Business Brunch® naleznete ZDE.

FRANTIŠEK HRONÍK

Hlavním lektorem Business Brunche je František Hroník, který vystoupí na každé z 6 událostí. František Hroník je původním vzděláním klinický psycholog, který se již několik let věnuje řízení lidských zdrojů, managementu a koučinku. Je autorem několika odborných publikací v oblasti personální psychologie a v byznys prostředí se sám aktivně pohybuje.

V roce 1996 založil vzdělávací a poradenskou agenturu MotivP, která patří V České Republice a na Slovensku ke špičce svého oboru. Díky svému progresivnímu přístupu a využívání moderních metod a technologií ve firemním vzdělávání patří František Hroník k nejuznávanějším českým psychologům v oblasti personální psychologie.

Zajistěte si přístup ke všem tématům Business Brunch® za zvýhodněnou cenu 4 990 Kč bez DPH právě teď!

PŘIHLÁŠKA NA BUSINESS BRUNCH