Vyhrajte přístup k testu aplikované kreativity a vstupenky na seminář "Jak rozvíjet inovační potenciál zaměstnanců"

Hodláte ve firmě zavádět inovace a zlepšování? A zajímáte se o to, jak posílit kreativní schopnosti vašich lidí? Pak se zapojte do naší soutěže o 10 bezplatných přístupů ke komplexnímu osobnímu dotazníku aplikované kreativity a zároveň 10 volných vstupů na seminář o inovativnosti, který se uskuteční 26. ledna 2021.

Ilustrační snímek

Dotazník aplikované kreativity slouží jako nástroj profesní diagnostiky - je vstupní branou do programů rozvoje inovativnosti, které kombinují osobní rozvoj jednotlivců v aplikované kreativitě s týmovou prací na inovačních projektech a na zlepšování ve firmě:

Schéma: Rozvoj inovační kreativity

Tematické setkání „Jak rozvíjet inovační potenciál zaměstnanců“ pořádá společnost FBE Praha, s.r.o., ve spolupráci se start-upem Creatixo.

Těšte se na dopoledne s ukázkami neotřelých metod tvorby a realizace nápadů a s tipy na jejich aplikaci do praxe, a to až do podoby vytvoření konkrétního inovativního produktu či služby.

Akce se koná 26. ledna 2021 od 9 do 12 hodin, a to podle aktuálních možností buď online nebo prezenční formou (v Praze).

Více informací na fbe@fbe.cz.

Vyhrajte bezplatný přístup k dotazníku aplikované kreativity a volnou vstupenku na seminář o inovativnosti

Zodpovězte do 14. prosince 2020 jednoduchou soutěžní otázku v níže uvedeném odkazu a vyhrajte jeden z deseti přístupů zdarma k vašemu osobnímu dotazníku kreativity a inovativnosti spolu s vaší individuální výstupní zprávou a s tím spojenou volnou vstupenkou na navazující seminář.

Pravidla soutěže

Soutěž byla ukončena.

Výherci jsou: Alena J. z Aramark, Klára M. z Mejzlik Propellers s.r.o., Jana K. z Ostravské univerzity, Kateřina J. Repatá z Deloitte CZ, Martina P. z EURO NÁŘADÍ, Nikol B. z BBA, Ina S. z GARTAL Management, Lucie H. z DB Schenker, Lucie P. z ČSOB Pojišťovny, Dagmar B. z MSF Digital CZ a Katarína P. z W.A.G. payment solutions. Gratulujeme!

Program semináře

Setkáním vás provedou týmy společností FBE a Creatixo: Milan Bobek, Pavel Wieser, Monika Kavanová, Martin Králík, Jindřich Dohnal.

Průběh setkání: 26. 1. 2021 od 9:00 do 12:00 hod. Prezenčně nebo online (dle aktuální situace).

Seznámíte se s novým dotazníkem aplikované kreativity Creatixo a s navazujícím programem rozvoje inovativnosti pro zaměstnance firem od společnosti FBE.

Představíme vám 9 kompetencí aplikované kreativity a inovativnosti, dále možné způsoby jejich testování a rozvíjení, vyzkoušíte si několik metod rozvíjejících tvořivé myšlení a seznámíte se s možnostmi realizace navazujících inovačních a zlepšovacích projektů pro firemní týmy.

Více o dotazníku Creatixo si můžete přečíst v tomto článku.