Vyhrajte vstup na konferenci HRko, seznamte se s HR projektem CHALLENGER a dalšími

Zefektivnit interní komunikaci napříč odděleními i hierarchií firmy, zlepšit vztahy a vytvořit takové firemní prostředí, ve kterým lidem bude dobře, nebudou odcházet a zároveň bude zajímavé i pro volné kandidáty na trhu práce... Lákavá výzva, že?

CHALLENGER je jedním z inovativních HR projektů, který systémově angažuje a propojuje zaměstnance na všech pozicích a úrovních, pomáhá v jejich rozvoji, podporuje work-life balance i motivaci. Už 17. října 2019 v Ostravě se společně s dalšími inspirativními HR projekty z praxe představí na konferenci HRko. Vyhrajte volnou vstupenku na akci!

WINHEAD CHALLENGER

Orientace na hospodářský výsledek je samozřejmost, bez diskuze, za jakýmkoliv výkonem ale stojí lidé, každý se svými potřebami a přáními. Právě ty jednotlivce spojují napříč odděleními i hierarchií. V tomto pohledu jsou si všichni sobě rovni a je nezbytně nutné se o tyto naše potřeby a upřímně zajímat a neustále je připomínat.

Tak vznikl projekt CHALLENGER – online platforma vyvinutá společností WINHEAD, která přirozeným a nenuceným způsobem podněcuje zaměstnance k individuálnímu rozvoji podle jejich reálných zájmů. Prostřednictvím webové aplikace zapojuje jednotlivce více a intenzivněji do komunity uvnitř i vně společnosti, dává jim prostor se v rámci možností společnosti rozhodovat ve volbě benefitů, které skutečně ocení. Je totiž mnohem efektivnější upřímně se zajímat a podpořit soukromí zaměstnance, ať už se jedná o jeho koníčky nebo pomoc v obtížné situaci než nabízet plošnou odměnu.

„Každá slušná firma chce přece rozvíjet silné stránky svých lidí, zajímat se o zaměstnance, propojovat lidi a sdílet to dobré. CHALLENGER je platforma, která zjednodušuje komunikaci a interakci v rámci firmy. Navíc je to čistě český nástroj, lokální a velmi jednoduchý. Nabízí flexibilitu a pochopení,“ říká v rozhovoru Jan Rafaj, generální ředitel společnosti RESIDOMO, která se do projektu zapojila na začátku roku.

V rámci konference HRko budete mít možnost se s inovativní platformou CHALLENGER seznámit v rámci interaktivního workshopu "Být součástí celku, kde sdílíme stejné či podobné hodnoty" s Tomášem Winklerem, Winhead. Na konkrétních výstupech zjistíte, jaké přínosy v praxi přináší uživatelům i firmám. Workshop bude začínat v 11:25 hodin.

Zapojte se do soutěže o vstup na konferenci

Zodpovězte do 20. září 2019 jednoduchou soutěžní otázku v odkazu a vyhrajte jednu ze tří volných vstupenek na třetí ročník konference HRko, která se uskuteční 17. října 2019 v Ostravě v Brick House – Dolní Oblast Vítkovice.

Soutěž byla ukončena. Pro velký zájem o účast nám společnost WINHEAD umožnila nabídnout celkem volných 10 vstupenek, které vyhrávají:

Lenka R. z Cetin, Michaela I. z Burda International, Jitka P. z Teva Czech Industries, Michaela M. z Goldbeck Prefabeton, Michaela Č. z Dopravního podniku Ostrava, Jana D. z Assa Abloy Czech & Slovakia, Dominika D. z NetDirect, Veronika L. ze Sportisimo, Lenka V. z klinika Yes Visage a Renata T. z ČEZ Korporátní služby.

Výhercům gratulujeme!

Kompletní program a další informace o akci naleznete na www.hrko.cz.