Výsledky vyhledávání

Pro hledaný výraz "M" bylo nalezeno 19593 článků.

Článek v rámci předplatného icon Tajemství věrnosti klientů: Jak mít spokojené a loajální zákazníky

16.9.2025 

Najít, oslovit, přesvědčit a zaučit nového klienta zpravidla stojí mnohonásobně více, než si udržet toho stávajícího. Jak mít spokojené zákazníky, kteří od vás nebudou chtít odcházet, a jak si…

„Lídři nepotřebují další teorii. Potřebují prostor říct nahlas, co nefunguje,“ říká Eva Rakárová, ACE Consulting

Audio  16.9.2025 

Firemní leadership akademie jsou dnes běžnou součástí rozvoje managementu, často ale zůstávají u unifikovaných školení bez většího dopadu. Eva Rakárová, senior konzultantka a partnerka ve společnosti…

Benchmark: Proč ho všichni chtějí a jak na něj v průzkumech, psychodiagnostice či 360° zpětné vazbě

15.9.2025 

Externí vs. interní srovnání, průměry vs. percentily, trendy vs. absolutní hodnoty – benchmark může být dobrý pomocník, ale i špatný pán. Kdy je užitečným nástrojem a kdy jen pastí, která zkresluje…

„Jsme malá kostka ve firemním benefitním puzzle, ale s velkým dopadem na zdraví zaměstnanců,“ říká Miroslav Rech, Multisport Benefit

Audio  15.9.2025 

V českých firmách roste tlak na podporu zdraví a aktivního životního stylu zaměstnanců. Nejde jen o benefity, ale o nástroje, které skutečně motivují lidi k pohybu a přinášejí reálný dopad na jejich…

HR konference – už 24 let místo, kde se potkává právo a praxe

15.9.2025 

Každý podzim se do Brna sjíždějí desítky personalistů, mzdových účetních a právníků, aby společně diskutovali nejnovější trendy a výzvy v oblasti HR. HR konference, která letos proběhne už po…

icon „Firmám chybí místo jedné pravdy. My ho pomáháme získat,“ říká Petr Macek, Caflou

15.9.2025 

Mnoho menších firem a podnikatelů zvládá každodenní provoz s pomocí nástrojů, které dobře znají – tabulek, e-mailů nebo poznámkových bloků. Často to funguje. Ale jakmile firma roste nebo přibývá…

icon Emoční inteligence jako přísada úspěchu

15.9.2025 

Emoční inteligence je zásadním faktorem, který rozhoduje o tom, jak úspěšní budete při vedení lidí, komunikaci v týmu i zvládání stresu. Proč je vysoká emoční inteligence v práci vítána a jak ji…

Článek v rámci předplatného icon Banky a adaptivní mobilní aplikace: Forrester ukazuje směr

14.9.2025 

Forrester 12. září 2025 ve studii o mobilním bankovnictví hodnotí 11 evropských bank a identifikuje trendy směrem k konverzačním a agentickým funkcím v aplikacích.

Článek v rámci předplatného icon Zapier posiluje pozici v AI orchestration a oznamuje ZapConnect

12.9.2025 

Zapier v září 2025 komunikoval rozšíření AI funkcí na platformě a detaily konference ZapConnect, zaměřené na praktické nasazení automatizací s AI.

icon Jak v podřízených probudit a udržet entuziasmus

12.9.2025 

Nadšení do toho, co děláme, nám umožňuje dosahovat takové efektivity, o které se nám jinak ani nemůže zdát. Motivace pracovníků a udržování jejich nadšení do práce a projektů, kterým se váš tým…

HRrrr na snídani: Zdravotní benefity, prevence a nové trendy v HR pod jednou střechou

12.9.2025 

Jak vypadá budoucnost zaměstnaneckých benefitů, na co se zaměřit při prevenci zdraví zaměstnanců a jaké výzvy přináší aktuální pracovněprávní legislativa? Odpovědi nabídne tradiční setkání HRrrr na…

Makro ČR slaví úspěch s kampaněmi, které staví zaměstnance do hlavní role

12.9.2025 

Multikanálový velkoobchod makro ČR ukazuje, že i firemní komunikace může být hravá, inovativní a účinná zároveň. V prestižní soutěži Zlatý středník se letos prosadily hned dva projekty z …

Článek v rámci předplatného icon OpenAI oznamuje platformu pro nábor poháněnou AI

11.9.2025 

TechCrunch 4. září 2025 informuje o plánech OpenAI spustit platformu pro nábor, která kombinuje generativní modely s analýzou trhu práce a evaluací kandidátů.

„Když chcete udržet dobrý tým, musíte do lidí investovat, vzdělávat je a vytvářet pro ně smysluplné prostředí,“ říká Lucie Wolfová, KiK

11.9.2025 

Lidé dnes víc než dříve přemýšlejí, co od práce chtějí a kdy pro ně přestává dávat smysl. Nejde jen o benefity, ale o vztahy, důvěru a bezpečí. „Pokud zaměstnanci práce nedává smysl a necítí se dobře,…

Čeští strávníci jsou v Evropě unikát. Milují meníčka a jsou citliví na kvalitu obsluhy

10.9.2025 

Průměrná cena oběda u nás atakuje hranici 200 korun. Češi proto sázejí na denní menu, které je pro 87 % z nich hlavním kritériem při výběru restaurace. V evropském srovnání jsou ale patrné rozdíly –…

Výpis 136150 z celkem 19593