Výsledky vyhledávání

Pro hledaný výraz "O " bylo nalezeno 25249 článků.

Vyhrajte vstup na MotivP Business Brunch® – Vedení generací Y a Z

5.11.2018 

MotivP Business Brunch® patří k nejnavštěvovanějším setkáním personalistů u nás již od roku 2005. Vždy řeší především témata, která předpovídají blízkou budoucnost. Hlavním cílem je ale sdílení praxe…

icon Škrtáme výdaje, ne lidi (1/2): Jak připravit snižování nákladů

5.11.2018 

Změny bývají obtížné. Abyste si pro svou snahu snížit náklady zajistili podporu a spolupráci ostatních, musíte zaujmout ten správný přístup. Měli byste se snažit minimalizovat odpor, který u kolegů…

Specifika školení a vzdělávání generace Z

5.11.2018 

Nejmladší generace právě nastupujících zaměstnanců má svá specifika. A to především díky překotnému technologickému vývoji během posledních 20 let i kontaktu s jinými kulturami a globalizovaným…

icon Roboti nás zbaví rutiny, lidský mozek ale stěží plně nahradí

Audio  2.11.2018 

Miroslav Šmíra působí jako Managing Partner ve společnosti Rob4Job. V rozhovoru pohovořil o funkčním využití robotů dnes a v budoucnosti a výhodách i úskalích jejich zapojení primárně do výrobních…

Článek v rámci předplatného icon Chcete získat svoji práci snů? 6 tipů, jak excelovat při pohovoru na obchodní pozici

2.11.2018 

Pohovory na obchodní pozici jsou v mnoha ohledech specifické. Více než u jiných oborů zde platí, že to, jak informace podáváte a jak je prezentujete, je mnohem důležitější, než informace samotné (…

icon Proč je digitální marketing nezbytností pro malé firmy

2.11.2018 

Pokud jste startup nebo malý podnik, neměli byste si nechat ujít možnosti, které vám nabízí digitální marketing.

Průmysl 4.0 a pravidlo 80:20 - skutečně můžeme nekvalifikované přeučit?

2.11.2018 

Pro ty, kteří 80:20 znají, netřeba představovat. Pro ty ostatní je informace, že se jedná o pravidlo, kdy menšina příčin, vynaloženého úsilí, nebo vstupů vede k většině výsledků, výstupů, nebo třeba i…

Článek v rámci předplatného icon 4 cesty ke zvýšení loajality vaší klientely

1.11.2018 

Mezi hlavní cíle obchodních oddělení firem a zaměstnanců zákaznického servisu nepatří pouze shánění nových zákazníků a uspokojení stávající klientely, ale i zvýšení věrnosti současných zákazníků.…

Článek v rámci předplatného 5 tipů, jak provádět nábor kvalitních zaměstnanců i s malým rozpočtem

1.11.2018 

V dnešní době se řada firem přetahuje o kvalitní zaměstnance. Horší pozici tak mají podniky, ve kterých nemají náboroví zaměstnanci větší finanční prostředky k náboru kvalifikovaných a perspektivních…

icon Robotizace není ničím novým. Už dnes transformuje podobu pracovních míst

Audio  1.11.2018 

Ernesto Moreno pochází z Velké Británie, kde působí jako business konzultant a specialista na rozvoj lidí.  V rozhovoru hovoří o své vizi budoucnosti firem v době digitalizace a robotizace,…

Článek v rámci předplatného Nelegální personální agentury jsou tu. Jak je rozpoznat?

31.10.2018 

V České republice je momentálně nejnižší nezaměstnanost v celé Evropské unii. S tím souvisí i problematika nedostatku pracovníků v různých odvětví a zájem personálních agentur získat pod sebe co…

Článek v rámci předplatného icon Rafal Wawrzyniak novým CEO společnosti Mercedes-Benz PRAHA

31.10.2018 

Do čela společnosti Mercedes-Benz PRAHA byl v říjnu jmenován Rafal Wawrzyniak (39). Na stejné pozici CEO retailového prodejce působil v Polsku poslední čtyři roky a dosáhl zde mimořádných úspěchů.

icon Hypertextové odkazy v Microsoft Excel

31.10.2018 

I při práci s Excelem jste již určitě potřebovali nebo zajisté budete potřebovat odkázat na jiné místo nebo soubor. K tomu slouží hypertextové odkazy a samozřejmě můžete plně využívat všech jejich…

Článek v rámci předplatného icon Jak si znovu získat přízeň klienta skrz zákaznický servis

31.10.2018 

Udržení klientely a posílení její věrnosti jsou jedněmi ze základních úkolů zákaznického servisu. Jestliže zjistíte, že některý klient, který byl dříve aktivní a spokojený, s vaší firmou přestává…

Angličtina s jazykovou školou Elvis: Coffee at a buffet breakfast in a diner

31.10.2018 

V předchozích vydáních jsme se zabývali jídly z různých částí dne a v dnešním díle si shrneme doposud vydané články a také upozorníme na problematické jevy ve slovní zásobě zejména ve výslovnosti.

Výpis 56115625 z celkem 25249