Přijďte na MotivP Business Brunch®: Tvrdý na problém, měkký na lidi

Všichni chybujeme. Z chyb se ovšem můžeme poučit. Posouvají nás pak dále. Správný leader by měl být k chybám dokonce benevolentní a vytvořit ve své organizaci vřelé prostředí plné důvěry. Přijďte na první letošní MotivP Business Brunch® na téma: Tvrdý na problém, měkký na lidi.

Ilustrační snímek

Jestliže manažer někomu vytýká nějakou chybu, měl by k němu přistupovat individuálně a citlivě. Chybu je důležité si prožít, ale zároveň cítit oporu, která pomůže udržet kontrolu a nadhled nad situací. Sami leadeři by se měli naučit chybu přiznat a sdílet ji s ostatními, protože nikdo není neomylný. Samozřejmě, že existují i chyby, které není možné přejít - podvody, lži... Proto je vždy důležité hledat individuální řešení, nicméně vždy mít na paměti heslo: Tvrdý na problém, měkký na lidi! Potřebujeme totiž umět odlišit problém od člověka.

Otázkou zůstává: Pokud problém nastane, řešíme opravdu pouze situaci, nebo k ní přikládáme hodnoty i na základě toho, kdo to způsobil?

Nenechte si ujít první letošní setkání tradičního MotivP Business Brunche®!

Kdy a kde se můžete setkání zúčastnit?

  • Brno - 18. března 2020
  • Bratislava - 26. března 2020
  • Praha - 31. března 2020

Místo konání bude zájemcům upřesněno v pozvánce. Akce probíhá vždy od 8:30 do 12:30 hodin.

Více informací

Business Brunch® v novém kabátu!

Po 15 letech pořádání této inspirativní akce jsme se rozhodli formát setkání osvěžit dalšími inspirativními řečníky, kteří společně s Františkem Hroníkem promluví na aktuální, ale zároveň nadčasová témata.

V předchozích letech byla akce zaměřena především na personalisty, ale postupně si ji oblíbili i manažeři, jednatelé a generální ředitelé, což nás moc těší, a proto jsme se rozhodli pozměnit koncept na dopolední inspirativní konferenci s příjemnou rodinnou atmosférou.

Akční cena na celoroční vstupné

Zúčastněte se všech čtyř setkání Business Brunch® v roce 2020 za jednotné vstupné 3.490 Kč bez DPH na osobu. Témata akcí:

  • březen: Tvrdý na problém, měkký na lidi 
  • květen: Zdravá firma
  • září: Odvaha v organizacích
  • prosinec: Typologie osobnosti

Přihlaste se do 29. února 2020 emailem na filip@motivp.com. Cena zahrnuje všechna 4 témata ve vybraném městě (cena samostatné vstupenky je 1.790 Kč bez DPH).