Zúčastněte se MotivP Business Brunche®: Zdravá firma

Zdravá firma - téma, které se na setkání MotivP Business Brunch objevuje už podruhé a tentokrát půjdeme ještě více do hloubky. Asi si dokážeme spočítat, kolik nás stojí nemocnost našich zaměstnanců. Proto přemýšlíme, jak mít firmu zdravější. Zřejmě ale příliš neuspějeme s ranními rozcvičkami, které známe z asijských firem, i když mají nezpochybnitelné výsledky...

Ilustrační snímek

Zdravá firma není pouze o work-life balance. Nezaměřuje se ovšem ani jen na fyzickou stránku lidské osobnosti. Důležitá je i duševní část, do které spadá spokojenost, jistota, důvěra… To vše vytváří zdravého ducha společnosti, kterého by měl chtít každý leader ve své organizaci dosáhnout.

Nenechte si ujít druhý letošní MotivP Business Brunch®.

Kdy a kde se můžete setkání zúčastnit?

  • Bratislava - 6. května 2020
  • Praha - 14. května 2020
  • Brno - 21. května 2020

POZOR ZMĚMA: AKCE BUDE PROBÍHAT ON-LINE 21.5.2020.

VÍCE INFORMACÍ

Business Brunch® v novém kabátu!

Po 15 letech pořádání této inspirativní akce jsme se rozhodli formát setkání osvěžit dalšími inspirativními řečníky, kteří společně s Františkem Hroníkem promluví na aktuální, ale zároveň nadčasová témata.

V předchozích letech byla akce zaměřena především na personalisty, ale postupně si ji oblíbili i manažeři, jednatelé a generální ředitelé, což nás moc těší, a proto jsme se rozhodli pozměnit koncept na dopolední inspirativní konferenci s příjemnou rodinnou atmosférou.