Soutěžte o volnou vstupenku na workshop Jak využít inovační potenciál zaměstnanců?

Hledáte nápady pro inovace ve firmě? Tušíte, kde hledat inspiraci a jak motivovat vaše lidi, aby se do inovačního procesu zapojili? Získejte odpovědi na tyto otázky na workshopu, který se uskuteční 24. dubna 2019 v Praze. Zapojte se do soutěže o 2 volné vstupy na akci.

Jak využít inovační potenciál zaměstnanců?

Tematické setkání „Jak využít inovační potenciál zaměstnanců?“ pořádá sdružení Aliance pro inovaci ve spolupráci s poradenskou společností FBE. Těšte se na dopoledne plné ukázek praktických příkladů, nástrojů a konkrétních tipů z praxe.

Akce se koná 24. dubna 2019 od 9 do 13 hodin v Office House – Ovocný trh 572/11, zasedací místnost Don Giovanni.

Běžná cena za účastníka je 900 Kč. Vezměte s sebou kolegu či kolegyni a získejte 50% slevu pro druhého účastníka z jedné společnosti.

Více informací a registrace.


Vyhrajte volnou vstupenku na workshop

Zodpovězte do 12. dubna 2019 jednoduchou soutěžní otázku ve formuláři a vyhrajte volnou vstupenku na akci.

Soutěž byla ukončena. Výherkyněmi jsou paní Tereza N. ze společnosti Anheuser Busch InBev a Magdaléna T. z Marimex CZ. Gratulujeme!

Pravidla soutěže.


Program

Jak efektivně najít inovátory pro Vaši firmu?
Bc. Petr Myšák, ředitel, Next Vision

Inspirujte se, jak najít ty správné zaměstnance v online prostředí. Seznamte se s nejnovějšími trendy a metodami, které by vám neměly uniknout, a získejte tipy, jak inovovat zadávání inzerátů a přímé oslovování kandidátů. Nebudou chybět ani případové studie z ČR i ze světa.

Firemní komunikační síť – pramen inovací
Mgr. Jan Rechnovský, Bussiness Mentor, ASENTO

Úspěšné firmy jsou inovativně orientované. Ty nejúspěšnější umí motivovat a zapojit do inovací všechny zaměstnance. Jak to zavést i ve vaší firmě? Jaké jsou pro to vhodné aplikace a nástroje? Jak získané informace rychle a efektivně vyhodnocovat a také jak správně aplikovat inovativní poznatky do chodu firmy?

Jak správně měřit a rozvíjet inovativnost?
Mgr. Ing. Milan Bobek, MSc., konzultant, lektor a kouč, FBE Praha

Seznamte se s novým testem kreativity a projektem rozvoje inovativnosti pro zaměstnance firem. Představíme vám 9 kompetencí inovativnosti a kreativity, jejich testováním i měření posunů na konci programu – firemní projekty zlepšování. Více o testu si můžete přečíst ve článku.

Inovujte snadno s IQ Leonardo
RNDr. Petr Novák, předseda představenstva a ředitel, Business Systems

Hledáte řešení pro snadné a efektivní řízení inovací? Seznamte se s nástrojem pro efektivní a jednoduché řízení inovací, který směruje tvůrčí energii k řešení klíčových problémů, přenáší know-how všech pracovníků na celou organizaci a umožňuje přesně hodnotit přínos jednotlivých osob a odměňovat je.