Nejčtenější články na HR News v roce 2016

Personální legislativa, nábor, mzdy a další formy hodnocení a motivace zaměstnanců. To jsou témata, která nejvíce zajímala čtenáře serveru www.hrnews.cz v uplynulém roce 2016.

Mezi nejčtenějšími články již druhý rok v řadě převládají odborné články předních personalistů, koučů a HR konzultantů z rubriky Poradna. V té jste si za celý rok mohli přečíst celkem 102 článků (v roce 2015 to bylo 72 článků).

K nejčtenějším patřily také články se soutěžemi o vstupenky na konference a kurzy, do kterých se zapojuje stále více čtenářů, a rozhovory s HR manažery v rubrice Osobnosti HR.

Ilustrační snímek

Top 10 článků v roce 2016

  1. Videonávody na vyplnění "Prohlášení poplatníka daně z příjmů fyzických osob ze závislé činnosti"

  2. Poptávka po personalistech roste. Jejich mzdy také

  3. Nejčastější chyby při zpracování mezd a personalistiky

  4. 5 věcí, které chtějí zaměstnanci slyšet

  5. (R)evoluce v hodnocení zaměstnanců

  6. Filantropický teambuilding: Reálný příběh pro vaše zaměstnance

  7. Zapomeňte na motivační dopisy

  8. Recruiteři, pozor! Připravte se na zásadní změny v síti LinkedIn

  9. Co udělají vaši zaměstnanci, když jim zavolá headhunter?

  10. Restart (nejen) v kariéře – krok za krokem

 

Rok 2016 byl již třetím rokem internetového vysílání HR tv zaměřeného na oblast řízení lidských zdrojů. Nejvíce vás zaujala tato tři videa:

HR News na sociálních sítích

V roce 2016 také dále přibývali členové diskusní skupiny HR News na síti LinkedIn. Z 5 800 na konci roku 2015 vzrostl počet členů na současných 6 500. Skupina si po celý rok udržela pozici největší diskusní skupiny věnované HR a managementu na českém LinkedInu a třetí největší české skupiny vůbec. Nejvíce se loni diskutovalo o těchto tématech:

V roce 2016 jsme se také více zaměřili na stránku HR News na Facebooku, která má nyní již více než 2000 fanoušků a přináší novinky několikrát týdně.

Nově nás najdete také na Twitteru.

Návštěvnost letí vzhůru

Nejen v České republice, ale i obecně ve světě v poslední době klesá zájem čtenářů o zpravodajské portály. Podle serveru Lupa.cz byl zaznamenán celkový meziroční pokles návštěvnosti českých zpravodajských serverů kolem 5 %. Jak si vede portál HR News?

Návštěvnost HR News stoupla meziročně o 39 % a čtenářů přibylo dokonce o 41 %. Vysvětluji si to i tím, že stále více z nás možná začíná více zajímat, jak nabrat nové lidi a udržet ty stávající, jak efektivně řídit firmu, tým či sám sebe. A při nejlepší vůli, tohle se na většině velkých portálů nemáme šanci dozvědět,“ uvádí Michal Kankrlík, obchodní ředitel společnosti Ivitera a.s., která HR News provozuje.

-kk-

Články v sérii

Aktuální

Top 10 článků na HR News v roce 2012

Aktuální

Top 10 článků na HR News v roce 2013

Aktuální

Top 10 článků na HR News v roce 2014

Aktuální

Nejčtenější články na HR News v roce 2015

Aktuální

Nejčtenější články na HR News v roce 2016

Aktuální

Nejčtenější články na HR News v roce 2017