Češi si v práci dopřávají teplé obědy stále méně. V jídelně nebo restauraci obědvá každý pracovní den jen 16 % zaměstnanců. Téměř polovina na oběd do jídelny nebo…
V zahraničí představují zaměstnanecké opční programy (tzv. ESOP) jeden z…
Zatímco jednorázové náklady spojené s pořízením výbavy na nadcházející…
Home office se stal běžně diskutovaným tématem nejen v zahraničí, ale i u…
Dovolená nad rámec zákona je jedním z nejžádanějších benefitů a zaměstnanci…
V průběhu prvního pololetí stoupla průměrná cena oběda o 2,7 % na 182,4…
Žáci posledních ročníků středních škol nedávno opustili školní lavice a…
Podle průzkumu společnosti Sodexo je patrné, že preference zaměstnanců a…
Dlouhodobý pokles reálných mezd už musela velká většina českých zaměstnanců…
Zatímco v předchozích letech byla cílem řady lidí hlavně kariéra, chtěli…
Více než dvě stovky tuzemských firem a organizací s desítkami tisíc…
Až 80 % personalistů napříč českými firmami považuje zaměstnanecké benefity…
Počet obědů, které si lidé mohou za měsíční plat dovolit, se snížil. Jejich…