Lidské zdroje - zprávy z HR

Aplikovaná improvizace nás učí otevřenosti a flexibilním reakcím na změny

Zaklínadlem dnešní doby je všudypřítomná změna. Svět a práce totiž již dávno nefunguje na zaručených postupech, jistotách. Dnešní svět je možné charakterizovat jako…

Článek v rámci předplatného Pět znaků workoholismu

I přestože je možná dodnes snem mnohých zaměstnavatelů najímat workoholiky,…

Vladimír Svatoš, Akord OT

Outdoor assessment center odhalí pravou tvář člověka bez příkras

Všichni známe assessment centrum (AC) jako několikahodinový až…

Vojtěch Kořen, Trexima

INSPIRATIVNÍ LEADERSHIP: Jaké vlastnosti zaměstnanci skutečně očekávají od leadera

Před několika lety jsem oslovil okolo dvou tisíc lidí pracovníků firmy s…

Jak využít inovační potenciál zaměstnanců?

Soutěžte o volnou vstupenku na workshop Jak využít inovační potenciál zaměstnanců?

Hledáte nápady pro inovace ve firmě? Tušíte, kde hledat inspiraci a jak…

Článek v rámci předplatného Projev uznání jako úspěšná motivace k lepší práci

Když se zeptáte manažerů a HR specialistů, co drží zaměstnance v práci a co…

Článek v rámci předplatného Podpora talentu: Rozdíl mezi nařizováním a koučinkem

Jedním z hlavních cílů personálního oddělení je nastavit vnitřní procesy…

Článek v rámci předplatného Mileniálové? Jen málo snesitelní pracovníci, říkají statistiky

Mileniálové, známí také jako „Generace Y“, jsou mladí lidé, kteří se…

Článek v rámci předplatného Pozor na kreativní zaměstnance. Mohou se totiž příliš pouštět do rizik

Kreativita je u drtivé většiny zaměstnanců žádoucí vlastností. Umožňuje…

Článek v rámci předplatného Jak by měl vypadat první den nového pracovníka?

„Onboarding“, neboli vítání nového pracovníka ve firmě, jeho zaškolování a…

Tomáš Winkler

Žádný nástroj ani metoda nefunguje, pokud manager není angažovaný

Stává se někdy, že začneme využívat nový nástroj, který má vynikající…

Pět znamení, že se od vás zaměstnanec chystá odejít

Dobrých pracovníků je málo a o ty nejlepší se momentálně firmy perou. Není…

Článek v rámci předplatného Co dobří pracovníci milují a špatní nesnášejí

Úkolem zaměstnanců je vytvářet hodnotu pro zaměstnavatele. Dobrý pracovník…

Výpis 113 z celkem 278
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace