Náklady na stravování dále rostou. Řada Čechů kvůli nim šetří především na vyváženosti obědového menu. Strávníci přes poledne často vynechávají polévku i nápoj.…
 
   Výdaje na zdravotní péči nás stojí každý rok více. Mezi lety 2010 a 2022 se…
 
   Jak najít svůj „důvod bytí“ a propojit ho s profesním životem? Pavla Graham…
 
   Jak vypadá budoucnost zaměstnaneckých benefitů, na co se zaměřit při…
 
   Představte si, že si konečně vezmete vytouženou dovolenou, ale místo slunce…
 
   Spánek v pracovním prostředí nebývá příliš skloňovaným tématem. Jeho…
 
   Po duševní stránce se výborně cítí jen 1 z 10 zaměstnanců, výrazně…
 
   Naše doba je komplexní, rychlá, nenudíme se. Změny se dějí na každém kroku,…
 
   Začíná další rok a všichni doufáme, že bude lepší než ten loňský. V tomto…
 
   Ovlivňuje práce tělesné a duševní zdraví? Bezesporu. Podle aktuálního…
 
   České zdravotnictví čelí vážným výzvám, jako jsou stárnutí populace, nárůst…
 
   Dětská jídla má ve své nabídce přibližně polovina restaurací v České…
 
   Je tu opět čas adventní – čas rozjímání, úklidu v sobě i kolem sebe, ale…