Lidské zdroje - zprávy z HR

Investice do pohybu může státu i firmám ušetřit desítky miliard ročně

Výdaje na zdravotní péči nás stojí každý rok více. Mezi lety 2010 a 2022 se jeho roční náklady téměř zdvojnásobily a dnes přesahují 590 miliard korun. Náklady na…

Zleva: Irena Filařová Nucová, Michal Kankrlík, Pavla Graham Skarlantová

Proč ráno vstáváme do práce? Smysl bytí, který dává energii celému týmu

Jak najít svůj „důvod bytí“ a propojit ho s profesním životem? Pavla Graham…

MY CLINIC

HRrrr na snídani: Zdravotní benefity, prevence a nové trendy v HR pod jednou střechou

Jak vypadá budoucnost zaměstnaneckých benefitů, na co se zaměřit při…

Anna Kevorkyan, CEO pracovního portálu JenPráce.cz

Když onemocníte na dovolené. Můžete si dny volna „vrátit“? Pozor také na neschopenku ze zahraničí

Představte si, že si konečně vezmete vytouženou dovolenou, ale místo slunce…

Jiří Kalenský, ACE CONSULTING

Když zaměstnanci nespí, firma tratí – proč je spánek i vaše HR téma?

Spánek v pracovním prostředí nebývá příliš skloňovaným tématem. Jeho…

Stéphane Nicoletti, Groupe Up

Práce ničí psychiku mladých, zaměstnavatelé jejich duševní zdraví neřeší

Po duševní stránce se výborně cítí jen 1 z 10 zaměstnanců, výrazně…

Pavla Pavlíková, PCC

Práce s myslí pro odolnost a úspěch ve světě rychlých změn

Naše doba je komplexní, rychlá, nenudíme se. Změny se dějí na každém kroku,…

Pavla Pavlíková, PCC

Radost jako klíč k úspěchu - 3 tipy na lepší rok

Začíná další rok a všichni doufáme, že bude lepší než ten loňský. V tomto…

Práce zhoršuje lidem fyzické i duševní zdraví, jeho podpora může i motivovat

Práce zhoršuje lidem fyzické i duševní zdraví, jeho podpora může i motivovat

Ovlivňuje práce tělesné a duševní zdraví? Bezesporu. Podle aktuálního…

Pavel Suchánek, IKEM

Správné stravování ve firmách: klíč k boji proti civilizačním nemocem

České zdravotnictví čelí vážným výzvám, jako jsou stárnutí populace, nárůst…

Aneta Martišková, Edenred

Řízek, smažák a palačinky: Děti v restauracích stravujeme nezdravě, odborníci bijí na poplach

Dětská jídla má ve své nabídce přibližně polovina restaurací v České…

Pavla Pavlíková, PCC

4 tipy pro radost a energii nejen v období adventu

Je tu opět čas adventní – čas rozjímání, úklidu v sobě i kolem sebe, ale…

Stéphane Nicoletti, Groupe Up

Jen 1/4 zaměstnanců se po tělesné stránce cítí nadprůměrně. Lidé chtějí změnit hlavně stravu

Jen výjimečně se tuzemští zaměstnanci cítí po tělesné stránce opravdu…

Výpis 113 z celkem 884