Čeští zaměstnanci si dopřávají polední menu pravidelněji než dříve. Podíl těch, kteří hlavní jídlo dne vynechávají, se od roku 2014 snížil ze 6 na 1 %. Ve srovnání…
Obavy z toho, že AI, tedy umělá inteligence, sebere lidem práci, tu s …
Jak efektivně vést lidi v době změn, hybridní spolupráce a rozdílných…
V květnu rostla poptávka po některých pozicích v potravinářském…
Nezaměstnanost se v Česku podle posledních dat ČSÚ drží pod hranicí 3…
Když Margareta Ilková před sedmnácti lety nastoupila do Clearstreamu,…
Ve světě, kde jsou data základem většiny firemních rozhodnutí, zůstává…
V týdnu od 12. do 18. května 2025 se v České republice opět konal…
Letní číslo časopisu Firemní vzdělávání se zaměřuje na představení tipů,…
Česko zažívá období nízké nezaměstnanosti. Lidem se tak nabízí možnost…
Poradenská společnost Forvis Mazars spustila v dubnu jednu z…
Konkurenční výhoda je nezbytným faktorem pro úspěch jak jednotlivců, tak…
Se spádovou turistikou se potýká řada škol a jejich zřizovatelů. Rodiče…