Lidské zdroje - zprávy z HR

Článek v rámci předplatného Škrtnou si ještě Britové?

Na základě výzkumu odhalujícího, že zaměstnanci třikrát častěji umírají na následky kouření než pracovních úrazů, přichází britská společnost Croner s iniciativou…

Program bezpečnosti a ochrany zdraví při práci 2004-2006

Program bezpečnosti a ochrany zdraví při práci 2004-2006

Dne 17. srpna 2004 schválila vláda České republiky Národní akční program…

Medvídek Pů personalistou

Medvídek Pů personalistou

Představte si Medvídka Pů a jeho přátele, jak pracují v personální…

Otevřená komunikace je základ

Otevřená komunikace je základ

Dnešní zaměstnanci jsou skeptičtí. Investování svých emocí si dobře…

Nemůžete se rozhodnout, jestli přijmout pana Koukala nebo pana Vránu?

Nemůžete se rozhodnout, jestli přijmout pana Koukala nebo pana Vránu?

Autor článku, personalista, se před několika lety ocitl v obtížné situaci.…

Bez internetu ani ránu

Bez internetu ani ránu

Existuje již mnoho pracovních serverů, díky nimž může být vyhledávání a…

Každý je něčí známý

Článek v rámci předplatného Každý je něčí známý

Při vytváření pracovních příležitostí stále platí stará pravda, že nejde o…

Ať žije ergonomie!

Ať žije ergonomie!

Každý byznys něco stojí. Je ale ztráta zisku, předělávání původní práce,…

Znovu školákem

Znovu školákem

Když se dospělí lidé rozhodnou vrátit ke studiu, většinu mají smíšené…

Jak přežít povýšení do manažerského stavu

Jak přežít povýšení do manažerského stavu

Pozice nižšího manažera je jednou z vůbec nejobtížnějších pracovních pozic.…

Každý začátek nemusí být těžký

Článek v rámci předplatného Každý začátek nemusí být těžký

Noví zaměstnanci padají ve velkém počtu do začátečnických pastí. Ačkoli…

Sbohem a šáteček

Článek v rámci předplatného Sbohem a šáteček

Okamžik odchodu klíčového zaměstnance z firmy je jednou z nejčastějších…

Jíst se musí (umět)

Článek v rámci předplatného Jíst se musí (umět)

Odborníci na výživu varují, že bychom neměli jíst a současně se věnovat…

Výpis 1070010712 z celkem 12290